Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

55+ beurs op dinsdag 2 oktober op Willemsoord

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

55+ beurs op dinsdag 2 oktober op Willemsoord

55+ beurs

Promotie voor mijn ipad- en tabletlessen

Op dinsdag 2 oktober 2018 is het weer zover! Dan wordt de 55+beurs weer georganiseerd op Willemsoord in Den Helder. De Stadshal zal dan weer in het teken staan van alles wat de interesse heeft van senioren. En ook ik zal daarbij aanwezig zijn. Op mijn eigen stand kan ik vragen van u beantwoorden over het gebruik van uw tablet en kunt u zich natuurlijk ook direct aanmelden voor de groepslessen die ik hiervoor organiseer.

55+ beurs is de gelegenheid om even kennis te maken

Tijdens deze beurs kunnen we direct even kennismaken met elkaar en kan ik u uitleggen wat u precies gaat leren met mijn lessen voor de Apple iPad of andere tablet. Ik heb er zin in en hoop u daar de hand te mogen schudden.

De LSBO organiseert op 2 oktober 2018 de 16e editie van de 55+ Beurs in de Stadshal op Willemsoord. De beurs wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Ouderendag. Op de beurs vindt u deelnemers met informatie over o.a. gezondheid en zorg, notaris, uitvaartinformatie, welzijn en belangenbehartiging, verstandig bewegen en de Gemeente Den Helder met informatie over de WMO. Met ongeveer 65 deelnemers hoopt de organisatie u wederom een gevarieerde beurs aan te bieden waar u niet alleen veel informatie kunt verkrijgen maar vaak veel bekenden tegenkomt waar u even gezellig mee kunt bij praten en contacten vernieuwen.