Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Beste wensen voor 2018!

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Beste wensen voor 2018!

eckkies

eckkiesAfgelopen jaar is voor mij een goed jaar geweest voor het geven van cursussen. Mijn werkgebied is groter geworden en ben ik nu gestart op Texel. Ook in 2018 zal ik weer met veel plezier cursussen gaan geven en mensen wegwijs maken op diverse gebieden. De cursus WordPress zal verder uitgebreid worden en hoop ik weer mensen te kunnen enthousiasmeren om zelf een website te leren bouwen. En natuurlijk te blijven onderhouden.

Langs deze digitale weg wil ik iedereen, en dan speciaal mijn cursisten, bedanken voor het vertrouwen in mij en voor het deelnemen aan mijn trainingen. Ik hoop dat jullie nog lang gaan profiteren van hetgeen in jullie heb mogen aanleren.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2018 toe!

Fred van Eck