Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Facebook voor ouderen

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus Facebook voor ouderen

facebook

Ouderen en Facebook

ouderenSocial Media is niet meer weg te denken. De hele wereld is online. Nu beginnen ook ouderen het Internet te ontdekken en dan met name Facebook. Het is een prachtig medium om snel informatie te vinden, je gedachtes te delen, een cursus te volgen of om contact te houden met vrienden en familie. Ook voor ouderen is het een uitstekend middel om contact te houden met de wereld waarin we leven.

Omdat ik al sinds lange tijd iPadlessen verzorg voor senioren is het nu tijd om het aanbod te vergroten en help ik ouderen op weg om te leren omgaan met Facebook. Tijdens de cursus staan we uitgebreid stil bij het instellen, de mogelijkheden en laat ik zien wat je wel en niet moet doen via Social Media. U wilt tenslotte niet per ongeluk iets online plaatsen terwijl dat eigenlijk een persoonlijk bericht is voor iemand.

Cursus Facebook volgen?

Lees dan snel even door op deze website en geef u op. De eerstvolgende Facebook cursus wordt gehouden in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest op dinsdagavond 21 november van 19.00 – 21.00 uur. Lees verder over de cursus… (klik dan op het oranje woord)