Cursus geven in coronatijd

Het is een lastige tijd voor ons allemaal. We mogen op moment van dit schrijven nog veel doen, maar niet alles. Gelukkig kan ik nog steeds cursus geven. Alleen grotere groepen even niet meer. Eind oktober heb ik voor dit jaar mijn laatste groepsles gegeven. En zoals u op de foto kan zien is alles volgens de huidige richtlijnen gedaan.

Voldoende afstand van cursisten

De onderlinge afstand was goed te doen omdat de leslokalen ruim van opzet zijn en iedereen de anderhalve meter prima in de gaten hield. Ook in het nieuwe jaar zal ik in cursussen gaan geven met kleinere groepen tot dat de hele corona crisis achter de rug is. Laten we hopen dat dit snel het geval zal zijn.

Naast de groepslessen geef ik ook webinars zoals u na kunt lezen op deze website. Dit doe ik als groep maar ook individueel als daar de behoefte voor bestaat. Met een webinar hoeft u het huis niet uit maar volgt u dezelfde cursus van achter uw eigen bureau.

Cursus geven voor groepen of privé

Naast het aanbieden van groepslessen, bied ik ook de optie voor een privéles. Ook hier weer alles op gepaste afstand. Een privéles geef ik aan huis, bij u op het bedrijf of op één van de vijf locaties waar ik ook de groepslessen geef. Een privéles in bijvoorbeeld WordPress duurt drie uur en leert u dezelfde stof als de dagtraining van zes uur. Maar omdat u dan de enige deelnemer bent kunnen we ook sneller door de lesstof heen.

Voor 2020 heb ik geen groepslessen meer in de planning staan, maar in het nieuwe jaar zal ik vanaf eind januari weer een nieuwe planning maken. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de situatie op dat moment.

Blijft u deze website volgen want ik blijf regelmatig kleine blogs publiceren waarmee ik u op weg help met handige tips over WordPress. Mocht u behoefte hebben aan een cursus, dan kunt u mij een bericht sturen en plannen we een datum in. Dit is mogelijk tot half december. Daarna is er even een tijdelijke stop tot eind januari.

Scroll naar boven