Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Digitale fotografie in Den Helder

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus Digitale fotografie in Den Helder

Aan de slag met uw digitale fotocamera

digitale fotocamera

Actief aan de slag met de cursus digitale fotografie in Den Helder

Digitale fotografie is zo ontzettend leuk! Bijna ieder huishouden in Nederland heeft wel een digitale fotocamera in huis. En dan heb ik het niet over de digitale camera op uw mobiel. Nee, ik heb het over een echte fotocamera. Maar weet u ook precies hoe de camera werkt?

Camera instructie met heldere voorbeelden

Want bent u echt tevreden met de foto’s die u maakt? Of zijn ze toch iets te donker of niet scherp? Een cursus digitale fotografie van Fred van Eck uit Den Helder bied uitkomst! Fred heeft zelf ruime ervaring op dit gebied en kan zijn kennis deskundig en vooral begrijpbaar aan u uitleggen. Hij leert u alles over uw camera, de knopjes en functies en haalt u gegarandeerd betere resultaten uit uw digitale fotocamera. En u wilt natuurlijk straks ook mooie foto’s maken tijdens de vakantie. En reken maar dat dit gaat lukken!

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

Zaterdag 10 maart, MFC de Boerderij in de Schooten in Den Helder van 09.30 – 12.00 uur, prijs € 27,50 p.p. Inschrijven kan op deze pagina…

Tijdens deze training leert u niet alleen precies waar al die knopjes voor dienen, maar leert u ook betere foto’s te maken. Want kennis van het product stimuleert de creativiteit. U leert zo o.a. betere beelduitsnede te maken, het optimaal instellen van de fotocamera, handige tips en trucs, en weet u aan het einde van de training precies wat alle functies doen en betekenen.

Direct inschrijven!

De cursus kost € 27,50 p.p. incl. een rondje koffie of thee, en kunt u zich vanaf heden opgeven via het contactformulier op deze website. Er is plaats voor maximaal 20 personen. Wees er snel bij want vol is vol. Meer lezen over de fotocursus…

Een fotocursus bij u thuis

Als extra optie bestaat de mogelijkheid om de cursus ook bij u thuis te laten geven. Gezellig een avondje met vrienden of familie leren hoe uw digitale fotocamera in elkaar steekt. Deze optie is uniek in Nederland. Lees er alles over op de speciale pagina.