Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus volgen? Schrijf dan vandaag nog in.

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus volgen? Schrijf dan vandaag nog in.

cursussen

Vanaf 7 september ga ik weer van start met het geven van diverse cursussen in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest. De cursus waar het meeste gebruik van gemaakt wordt is het werken met WordPress. Dan leer ik u in één dag om zelf een website te kunnen bouwen en onderhouden. Deze cursussen geef ik in Alkmaar en Uitgeest. Meer achtergrondinformatie over deze WordPress training treft u aan op deze website. Inschrijven kan vanaf heden. Een cursus WordPress kost €199 Euro per persoon voor zes uur. Lees de speciale pagina over de voordelen en wat u mag verwachten voor dit bedrag.

In opdracht van klanten bouw ik zelf ook website (onder andere die van mezelf) en kan u dan ook de juiste tips en trucs leren die hierbij komen kijken. De cursus is intensief maar ik garandeer u dat u na een dag zelf aan de slag kan. Na afloop ontvangt u tevens een certificaat van deelname, toegang tot mijn online videoportaal, een handig naslagwerk en toegang tot mijn exclusieve Facebook WordPress groep. Ik zie uw inschrijving graag tegemoet.

Omgaan met een iPad of tablet

Daarnaast gaan de cursussen in Videomontage en Digitale fotografie ook gewoon door. Videomontage doen we dan met het populaire Magix Video Deluxe. Ongeacht de versie die u gebruikt kunt u hieraan deelnemen. De cursus digitale fotografie geef ik alleen in Den Helder. Dit doe ik dan in MFC de Boerderij.

Vanwege de vraag naar een cursus in het werken met de iPad of andere tablet, ga ik ook daar weer mee door. Deze training werd ook gegeven als privéles maar toch blijkt dat cursisten er de voorkeur aan geven om dit met een groepje te doen zodat ze ook nog van elkaar kunnen leren. Dus ook daar heb ik gehoor aan gegeven en worden het groepslessen tot maximaal zes personen. Zo heb ik voor iedereen persoonlijke aandacht. Meer informatie over de iPadlessen kunt u nalezen op deze pagina.

Voor alle cursussen is het mogelijk om ook een privéles te volgen.

cursussen