Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursusboekjes zijn gereed!

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursusboekjes zijn gereed!

Senioren op cursus Facebook

cursus FacebookVanaf 7 oktober start ik in Den Helder met een cursus Facebook voor Senioren. Hierin ga ik met deze doelgroep aan de slag met Social Media en maak ze wegwijs op het populaire Facebook.

Hiervoor heb ik een handig naslagwerk gemaakt waarin alle onderdelen die behandeld worden nog eens haarfijn uitgelegd worden. De boekjes zijn binnen, de presentatie is gereed en het inschrijven kan gaan beginnen. Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen al binnen. De cursus geef ik aan groepjes van maximaal 10 personen tegelijk om ook de persoonlijke aandacht niet uit het oog te verliezen.

Heb ik uw interesse gewerkt? Lees dan snel verder op de pagina Ouderen op Social media.