Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursusinformatie nieuwe seizoen 2018

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursusinformatie nieuwe seizoen 2018

cursusinformatie

Cursussen in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest

Vanaf 7 september begin ik weer met het geven van cursussen in WordPress, digitale fotografie en iPadlessen voor senioren. Hiervoor heb ik vaste cursuslocaties. In Den Helder geef ik mijn cursussen in MFC de Boerderij, in Alkmaar doe ik dat in Wijkcentrum de Oever en in Uitgeest geef ik ze in Dorpshuis de Zwaan. Allemaal locaties die goed bereikbaar zijn. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn. Naast het geven van de cursussen op deze locaties is het ook mogelijk om een privéles te volgen. Daarover kunt u nog meer lezen op deze website.

Uitgebreide cursusinformatie beschikbaar

Voor elke cursus die beschikbaar is komt u uitgebreide informatie tegen op deze website. Mocht u naar aanleiding van deze informatie toch nog meer willen weten, of hebt u een speciaal verzoek, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Zo kan ik bijvoorbeeld de cursus WordPress ook bij u thuis of op het bedrijf geven. U werkt tijdens deze cursus in een online omgeving van mij waar u ook na afloop nog gebruik van mag blijven maken. Bij de cursus WordPress zit teven een certificaat van deelname en krijgt u toegang tot mijn eigen online videoportaal waar u eigen gemaakte video’s aantreft die alle onderdelen behandelen die u ook tijdens de cursus aangeleerd krijgt. De toegang tot die portaal is onbeperkt en exclusief voor mijn eigen cursisten.

De cursus om te leren omgaan met een Apple iPad of andere tablet wordt gegeven in groepjes van zes personen om zo de maximale aandacht te kunnen garanderen. Met de cursus in het omgaan met uw digitale fotocamera begin ik in het najaar. Deze training duurt 2.5 uur en leer ik u waar al die knopjes voor dienen op de camera. U leert ze goed begrijpen en aan de hand van duidelijke voorbeelden laat ik u zien hoe u het maximale uit uw camera kan halen. We lopen alles door en na afloop weet u gegarandeerd waar alles voor dient. Voor alle cursussen kunt u zich vanaf heden aanmelden via het contactformulier op deze website. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten!