Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursussen gaan door

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursussen gaan door

cursus update

Er is geen ontkomen meer aan en heel Nederland heeft het erover. Corona. Hier heb ik verder weinig aan toe te voegen. Dit bericht post ik omdat ik vragen ontvang van cursisten die willen weten of mijn cursussen doorgaan. Ja, mijn cursussen gaan inderdaad gewoon door omdat ik werk met hele kleine groepjes.

Een alternatief voor een groepsles is het volgen van een privéles volgen op mijn cursuslocatie, op uw bedrijf of privéadres.

Maatregelen tijdens de cursus

De ruimtes die ik gebruik voor het geven van de cursussen zijn ruim van opzet en kunnen de deelnemers zelf bepalen waar en hoe ze willen gaan zitten. Als u zelf verkouden bent of grieperig bent, ga ik ervan uit dat u dit even per e-mail aan mij doorgeeft, zodat ik uw deelname kan doorschuiven naar een andere datum.

Zolang mijn cursuslocaties open blijven zal ik de cursussen dus gewoon door laten gaan en anders een nieuwe planning aan u doorgeven. Deze kunt u ook nalezen op deze website.

Natuurlijk moeten we wel voorzichtig zijn en is één van die dingen is dat we tijdens de ontmoeting geen handen schudden, hoe onpersoonlijk dit ook over kan komen. Laten we er met z’n allen even rekening mee houden. Bent u verder gezond dan staat er wat mij betreft niets in de weg om een cursus te volgen.

Nieuwe data in de planning

De reeds geplande data van de cursussen WordPress en Smartphone fotografie staan elders op deze site, en zal ik binnenkort aanvullen met nieuwe data. Laten we hopen dat dit hele gebeuren snel voorbij is en we het ‘normale’ leven weer snel kunnen oppakken.