Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Wordpress in Den Helder, Alkmaar en Heemskerk

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus WordPress in Den Helder, Alkmaar en Heemskerk

cursus wordpressDe cursus WordPress gaat in oktober gewoon verder. En wel op zaterdag 15 oktober in Den Helder, vrijdag 21 oktober in Alkmaar en op vrijdag 28 oktober in Heemskerk. De WordPress cursus is interessant voor iedereen die zelf een website wil leren bouwen voor bijvoorbeeld uw hobby, sportclub of vereniging.

IEDEREEN ONLINE

Het hele Internet staat er vol mee, websites. De ene nog mooier dan de andere. Velen daarvan zijn gemaakt met WordPress. Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Maar ook voor bedrijven die zelf willen leren hun website bij te houden.
Dus waarom zou je er dan geen cursus in gaan volgen? Fred van Eck is daarom van start gegaan met de basiscursus WordPress in Den Helder, Alkmaar en Heemskerk. Leer hoe je snel en (vooral eenvoudig) een eigen website kan maken. Nee, dit is niet echt moeilijk maar er zijn natuurlijk wel enkele basis begrippen die je even weten moet. En die gaat hij u aanleren.

DE COMPLETE BASIS

De cursus is voor de startende website bouwer die wil weten hoe je van begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot kiezen van een thema. En niet te vergeten de het maken van enkele noodzakelijke instellingen. De complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u direct aan een website. Zo leert u de handelingen op de snelste manier. Uiteraard krijgt u alles in een handig naslagwerk mee naar huis zodat u alles thuis nog een keer rustig kunt nalezen. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers gewerkt om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Lees verder…