Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

De beste wensen voor 2019! En bedankt voor 2018.

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

De beste wensen voor 2019! En bedankt voor 2018.

cursus

Het zit er (bijna) weer op

2018 was voor mij een uitstekend jaar waarin ik weer veel nieuwe cursisten heb mogen begroeten, cursussen heb mogen organiseren door heel Noord-Holland en ook kennis mogen maken met bedrijven die mijn hulp ingeschakeld hebben. Mijn dank hiervoor! Want zonder jullie deelname aan mijn trainingen had ik jullie misschien nooit ontmoet. Door mijn cursussen in WordPress en Social Media ben ik ook in contact gekomen met interessante mensen en ook verschillende beroepsgroepen. Leuk!

Nieuwjaar met nieuwe kansen!

Maar ook in het nieuwe jaar blijf ik weer volop bezig om nieuwe dingen uit te werken en dit te gaan inzetten in mijn cursussen. Zo is recentelijk Gutenberg geïmplementeerd in WordPress en is dit een nieuwe manier van bouwen aan je website. Daar zullen we in het nieuwe jaar natuurlijk ook mee aan de slag gaan. Ik ben al druk bezig om mijn naslagwerk van de cursus aan te passen. En daar hoort ook een nieuwe instructievideo bij.

Eind januari pak ik de draad weer op en ga ik weer aan de slag met mijn favoriete cursus WordPress. Het blijft een mooi programma en zeker als je ziet wat sommige cursisten ermee weten te bouwen. Kom dus regelmatig even terug om te zien welke datums er ingepland zijn en wie weet maken we dan kennis op één van de cursuslocaties. Deze locaties voor de cursus in WordPress blijven in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest. Als groepsles en als privéles.

Voor nu wens ik u allen fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2019!