Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Fotocursussen in Den Helder en Heemskerk

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Fotocursussen in Den Helder en Heemskerk

fotocursus-in-Den-Helder

Fotocursussen in Den Helder en Heemskerk!

De feestdagen zitten er weer op en we gaan langzaamaan plannen maken voor een zomervakantie. Allemaal momenten om foto’s te maken. En natuurlijk hebben we daarna de foto’s nog om terug te kijken. Maar zijn ze allemaal goed gelukt? Mooi scherp en goed van belichting? En is die uitsnede wel correct? Of staan er dingen op de foto die je niet zag toen je de foto maakte?

Dan is het misschien een goed idee om een fotocursus te volgen. Fred van Eck leert u alles over uw camera, de knopjes en functies en haalt u gegarandeerd betere resultaten uit uw digitale fotocamera.

Tijdens deze training leert u niet alleen precies waar al die knopjes voor dienen, maar leert u ook betere foto’s te maken. Want kennis van het product stimuleert de creativiteit. U leert zo o.a. betere beelduitsnede te maken, het optimaal instellen van de fotocamera, handige tips en trucs, en weet u aan het einde van de training precies wat alle functies doen en betekenen.

De fotocursussen worden gegeven op de volgende locaties:

Op zaterdagochtend 19 maart in MFC de Boerderij de Schooten in Den Helder van 09.30-12.00 uur.

En op dinsdagavond 22 maart a.s. in Buurtcentrum Het Spectrum in Heemskerk van 19.30-22.00 uur, gevestigd aan het Lauraplein 1.

De cursus kost € 25,- p.p. incl. een rondje koffie of thee, en kunt u zich vanaf heden opgeven via het contactformulier op deze website. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Wees er snel bij want vol is vol.