Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

3D street art siert Helderse Binnenstad

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

3D street art siert Helderse Binnenstad

3D

De grootste 3D mural van Nederland

Naast mijn werk als Marketeer en trainer, maak ik ook regelmatig foto’s in opdracht. Dit kan van alles zijn. Van een familiefoto tot aan een opdracht van de Helderse Binnenstad. Zo heb ik de afgelopen periode foto’s gemaakt van de 3D street art van kunstenaars Nate Baranowski en Leon Keer. Nate heeft een prachtige tekening gemaakt op de straat van de Keizersbrug in Den Helder en Leon Keer heeft de complete voorkant van het oude V&D pand onder handen genomen.

Echte kunstwerken in het centrum

Het resultaat mag er zijn en trekken de mannen veel bekijks. Publiek kan langs een 100 meter lange gevel met verbazing elementen uit de forten van Stelling Den Helder gadeslaan. Zo komt bijvoorbeeld het skelet van Chris de Potvis uit Fort Kijkduin er bijna tot leven. Het is de grootste 3D mural in Nederland. Hiermee komt Den Helder voor in het rijtje van wereldsteden als Los Angeles, Boston, Stockholm, München, Berlijn, Sarasota, Abu Dhabi, Dubai, Fukuoka Japan, Tampa en Seattle.

Omdat fotografie naast mijn werk ook een grote hobby van me is wilde ik er op deze website toch even een klein artikeltje aan wijden.