Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Hollandse Uitjes samenwerking met Eckkies.NL

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Hollandse Uitjes samenwerking met Eckkies.NL

hollandse-uitjes

Al enige tijd geef ik workshops in het fotograferen met een smartphone in regio Alkmaar, Hoorn en Haarlem. Dat is niet onopgemerkt gebleven, en kan ik nu melden dat ik een samenwerking ben aangegaan met het evenementenbureau Hollandse Uitjes.

Teambuilding of familie-uitje

Voor dit bedrijf zal ik mijn workshop Smartphone fotografie verder gaan uitrollen en deze namens hun gaan aanbieden door het gehele land. Een boeking doen voor een leuk bedrijfsuitje of een dagje met de familie kan daar eenvoudig geboekt worden. En wie weet komen we elkaar daar dan tegen.

Fotograferen met uw mobiele telefoon is enorm populair, maar de gemaakte foto’s komen misschien niet allemaal evengoed uit de verf. Dit, terwijl er zoveel mogelijk is om een goede foto te maken. Tijdens mijn workshop gaan we actief aan de slag met de juiste instellingen en geef ik u aan de hand van vele voorbeelden de juiste tips. Die kunt u direct gaan toepassen want aan het einde van de workshop organiseren we een kleine wedstrijd.

Hollandse Uitjes is er klaar voor

Nu we zo langzamerhand weer wat ‘lucht’ krijgen met de crisis zijn bedrijven en groepen weer langzaam aan het rondkijken naar leuke dingen om samen te ondernemen. Naast de smartphone cursus, kunt u bij Hollandse Uitjes uiteraard ook terecht voor allerlei andere leuke dingen om samen met familie, vrienden of collega’s te doen.

Zelf blijf ik de workshop smartphone fotografie ook gewoon geven op mijn locaties in Alkmaar, Hoorn en Haarlem. Zie daarvoor de pagina op deze website. De nieuwe cursusdata komen binnen enige tijd weer op deze website.