Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Leer je camera kennen!

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Leer je camera kennen!

fotograferen

Aan de slag met uw digitale fotocamera

cameraIn samenwerking met Stichting Vrijwaard organiseren we op dinsdagavond 10 april een cursus in het werken met uw digitale camera. De cursus wordt gegeven in het Paviljoen van Toen in Den Helder en kost slechts € 25,- per persoon.

Fotocamera mee

Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is uw eigen digitale fotocamera, de handleiding (optioneel) en een volle accu of batterij. De cursus start om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. De zaal is al open vanaf 19:00 uur. U gaat alle belangrijke functies leren die op de digitale camera aanwezig is aan de hand van vele voorbeelden.

Dit gaat u leren

Na de introductie lopen we alle belangrijke functies door op de diverse camera’s en laat ik zien hoe u deze het beste kan inzetten voor het maken van mooie foto’s. Ik vertel niet alleen hoe het werkt maar laat ook alles zien aan de hand van duidelijke voorbeelden zodat u de functies goed kan onthouden. We staan ook stil bij het ‘zien’ van de juiste foto, opnametips en handige software om eventueel uw foto’s achteraf te bewerken.

Aanmelden voor deze cursus

Omdat de cursus wordt georganiseerd door Stichting Vrijwaard kunt u zich ook daar aanmelden. U kunt zich t/m donderdag 6 april 2018 opgeven bij Marieke Boes van het Team Actief in de Wijk, te bereiken op 06-12985019 of per e-mail m.deboer@vrijwaard.nl.