Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Leer video’s monteren met MAGIX

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Leer video’s monteren met MAGIX

review

Praktijklessen in monteren van video

monteren

U werkt met uw eigen beelden achter uw eigen computer.

Heeft u thuis videofilms liggen die u nodig moet gaan afmonteren maar weet u niet precies hoe dit moet? Dan is het tijd voor een cursus waarin ik u ga aanleren hoe je een film kan monteren. In april ga ik daarom weer van start met het geven van cursussen in het werken met Magix Video Deluxe. De cursus wordt gegeven in Haarlem en maakt het niet uit of u Video Deluxe 2016, Video Deluxe 2017 of de nieuwste versie Video Deluxe 2018 heeft. U dient wel in het bezit te zijn van een volledig werkende versie en geen proefversie.

Leer de complete basis

U werkt tijdens de cursus op uw eigen computer of notebook. Dan kunt u direct aan de slag met uw eigen videofilm. Tijdens de cursus gaan we werken met de meest voorkomende handelingen van Video Deluxe. De versie van dit programma die u op uw systeem heeft staan maakt niet uit. Het mag een Basis, Plus of Premium-versie zijn. We gaan beelden importeren, knippen en plakken, werken aan het geluid, beelden corrigeren en verfraaien, effecten toevoegen en gaan we mooie intro- en outro’s toevoegen aan de video. Lees voor het complete overzicht van de functies die u gaat aanleren even verder op de speciale pagina op deze website.

Waar en wanneer

Datum: zaterdag 21 april 2018        Ja, ik wil meteen inschrijven!
Aanvang: 10.00 – 16.00 uur (incl. lunchpauze)
Locatie: Buurtcentrum de Tulp in Haarlem
Kosten: € 99,50 per persoon (introductieprijs. Vanaf mei € 119,-)

Basis, Plus of Premium-versie van Video Deluxe?

Tijdens de cursus geef ik tekst en uitleg met behulp van versie Video Deluxe 2018. Het maakt echter niet uit of u een voorgaande versie heeft. Het enige wat niet aan bod komt is de extra software die bij de Premium-versie zit. Alle handelingen die ik u aan ga leren en voor zal doen, kunt u ook met uw versie van dit mooie programma. Mocht u toch nog een vraag hebben over de cursus dan kunt u daar het contactformulier voor gebruiken.

Ik zie u graag tegemoet!