Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Nieuwe cursusdata Wordpress en Smartphone

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Nieuwe cursusdata WordPress en Smartphone

cursussen

Ook in het nieuwe jaar gaan de cursussen in WordPress, en de workshops smartphone fotografie gewoon door. Zowel in Alkmaar als in Uitgeest. Voor december staan er geen cursussen gepland omdat iedereen het dan druk heeft met de feestdagen. De privélessen lopen wel gewoon door.

Opleidingsbudget over? Boek een cursus!

De cursus WordPress of de workshop smartphone fotografie is niet alleen voor particulieren. Steeds vaker ontvang ik mensen van bedrijven op mijn trainingen. Marketeers, zzp-ers, kleine zelfstandigen en mensen van vrijwilligersorganisaties. Alle cursussen zijn zeer betaalbaar en compleet. Dus mocht u voor 2019 wat opleidingsbudget willen besteden, dan is een dagcursus een mooie optie.

Voordelige cursus WordPress in Alkmaar

Met enige regelmaat krijg ik toch de vraag of de trainingen wel compleet zijn, ondanks dat de prijs zo voordelig is. Hier durf ik een volmondig ‘ja’ op te zeggen. Sla de reviews er maar eens op na. Een cursus volgen hoeft niet duur te zijn, maar wel compleet. U krijgt met de cursus in WordPress een volle dag aan informatie en gaat u zelf actief aan de slag. Lees de speciale pagina er maar eens op na en zie wat ik u allemaal ga aanleren.

Veel aandacht voor SEO

Een website bouwen is leuk, maar nog leuker als u ook bezoekers krijgt. Daarom staan we ook uitgebreid stil bij SEO. Dit is de rode draad door de gehele cursus. We gaan er alles aan doen om uw website zo snel mogelijk te voorzien van veel bezoekers, en dat deze goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Overtuigd? Kijk dan snel op de agenda en zie ik u binnenkort op één van mijn cursussen. Aanmelden kan via deze pagina.