Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Ondernemers leren zelf Wordpress website onderhouden

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Ondernemers leren zelf WordPress website onderhouden

ondernemers
ondernemers

Voor ondernemers is het erg handig als u zelf uw eigen website kan bouwen en onderhouden. Misschien dat u het bouwen dan aan een bedrijf heeft overgelaten maar het zelf wel kunnen onderhouden is een aanrader.

Ondernemers op cursus WordPress

Voordeel van het zelf kunnen onderhouden is dat u geld bespaart. U weet zelf het beste hoe u uw verhaal vertellen wilt op Internet en dan is het ook erg handig als u een bericht zelf kan plaatsen op uw website zonder dat u daar externe hulp bij nodig heeft. Een bericht plaatsen is niet meer dan een paar minuten werk.

Daarnaast is het ook goed om te weten wat er op uw website gebeurt en waar u zelf op letten kan. Misschien heeft u daar helemaal geen tijd voor of wilt u dit allemaal niet weten. Zeker niet als u een groot bedrijf moet runnen. Maar voor kleinere zelfstandigen is het zelf kunnen onderhouden van hun WordPress website snel aangeleerd. Bent u bekend met Microsoft Office Word? Dan leert u ook snel om met WordPress een bericht op te maken en te plaatsen.

Cursus volgen in Den Helder, Alkmaar of Uitgeest

Ik, Fred van Eck, geef al heel lang diverse cursussen op verschillende gebieden. Daarover kunt u meer lezen op deze website. De hierboven beschreven cursussen voor ondernemers worden gegeven door heel Noord-Holland. Daar heb ik mooie locaties voor in gebruik. Om dat ondernemers niet altijd van hun bedrijf weg willen kan de cursus WordPress website bouwen en onderhouden ook bij u op het bedrijf gegeven worden. U leert veel op zo’n dag en kennis op doen is toch altijd goed?

Inclusief Certificaat van deelname

Vanwege de vraag aan cursisten om te kunnen aantonen dat er een cursus gevolgd is, ook door bijvoorbeeld het UWV of de werkgever, krijgt iedere deelnemer na afloop een certificaat van deelname.

Social Media

Je kan er niet meer omheen. En dan moet je er als ondernemer wel zichtbaar op zijn. Mensen zoeken tegenwoordig al snel naar een bedrijf via Facebook. Hiermee kan ik u helpen en zorgen dat uw Facebookpagina dezelfde ‘look’ krijgt als uw website. Laat mij u op weg helpen op het Internet. Neem hierover gerust contact met me op. Even een kopje koffie doen?