Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Online Marketeer inhuren

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Online Marketeer inhuren

online marketing

Online Marketing nodig?

online marketingOnline Marketing is de laatste jaren erg belangrijk geworden. Waar we voorheen nog wel ´iets´ deden op Social Media, is het nu iets geworden waar je gewoon niet meer omheen kan. Online campagnes moeten er bedacht worden, je moet de weg weten met alle platforms en ook weten wat je wel en niet moet posten en je berichten afstemmen op je doelgroep.

Omdat het in deze tijd niet altijd rendabel is om iemand vast in dienst te nemen, of er is niet altijd voldoende werk voor online marketing, dan is het goed om te weten dat ik mezelf verhuur op ZZP-basis of voor een contract voor bepaalde tijd. Ik zie mezelf als een one-stop Marketeer omdat ik een u niet alleen online op weg kan helpen maar ook de kennis heb om iets te bedenken en zelf uit te voeren.

Denk hierbij aan het bepalen van de huisstijl, het zelf kunnen opzetten van flyers of andere uitingen zonder dat u daarvoor apart naar een drukker hoeft. Ik kan fotograferen, videofilmen en editten. Kortom, het complete plaatje. Lees hier de andere voordelen van online marketing met mijn hulp…