Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Ruim aanbod aan cursussen in Alkmaar, Uitgeest en Den Helder

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Ruim aanbod aan cursussen in Alkmaar, Uitgeest en Den Helder

cursussen

Door de jaren heen heb ik vele cursussen en workshops mogen organiseren door het gehele land met de nadruk op Noord-Holland. En als ik zo terugkijk, heb ik toch een behoorlijk cursusaanbod opgezet. Allemaal uit eigen koker en zelf van a tot z bedacht en uitgewerkt. Want kennisoverdracht is iets wat ik graag mag doen.

Van WordPress tot smartphone

Waar ik eens begonnen ben met het geven van cursussen in het leren videofilmen en monteren, ben ik tegenwoordig meer bezig met de cursus WordPress om websites te bouwen en de cursus fotografie met een smartphone. Daarnaast zitten de cursus digitale fotografie, LinkedIn en videomontage met Magix Video Deluxe ook nog in het aanbod. Want het is ook allemaal zo leuk om aan u uit te leggen!

WordPress cursussen zijn op moment van dit schrijven het meest populair. Een hele dag training met mensen die zelf hun eigen website willen kunnen bouwen en onderhouden. Wat begon met lesgeven aan hobbyisten is nu meer overgegaan in grote en kleine ondernemers, zzp-ers en vitual assistenten. Ze willen allemaal zelf de regie kunnen houden over hun website en met mijn cursus kan ik garanderen dat ze dat gaat lukken. En als belangrijkste punt dat ze ook nog eens beter gevonden worden in de zoekmachines.

Digitale fotografie met smartphone of fotocamera

Bijna iedereen maakt foto’s. Met een digitale fotocamera, maar steeds meer met een smartphone. Daar ben ik ingesprongen en heb ik een workshop fotografie met je smartphone opgezet. Beide cursussen geef ik in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest in mijn favoriete lesomgevingen.

Toen ik begon met de workshop fotografie met een smartphone kwam ik ook terecht bij bedrijven die dit als onderdeel wilde gebruiken van een bedrijfsavond of bedrijfsuitje. We gaan dan aan de slag met de smartphone en heeft dit als bijkomende voordeel dat er ook nog eens betere foto’s komen van het bedrijfsevenement. Want ja, iedereen heeft tegenwoordig een telefoon waar we de hele dag op kijken.

Op moment van dit schrijven zit ik vlak voor de zomerstop. Eind juni begint deze en ga ik vanaf eind augustus, begin september weer verder met alle cursussen, trainingen en workshops. Privélessen en trainingen bij u op het bedrijf gaan wel gewoon door. Daarvoor kunt u gewoon contact met me zoeken. Eind augustus maak ik dan ook weer alle nieuwe cursusdatums bekend van de betreffende onderdelen.

Voor nu wens ik u alvast een mooie zomer toe en wellicht tot ziens op één van mijn trainingen!