Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Smartphone fotografie bij Snowworld

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Smartphone fotografie bij Snowworld

snowworld amsterdam

De workshop smartphone fotografie geef ik nu al enige tijd en met succes! En om zoveel mogelijk mensen te bereiken leg ik vaak contact met bedrijven om te zien of er iets van een samenwerking mogelijk is. Zo kwam ik terecht bij Snowworld Amsterdam en heb daar mijn workshop smartphone fotografie voor de wintersport onder de aandacht gebracht.

Snowworld Amsterdam als cursuslocatie

Op deze mooie en ruime locatie in Velsen-Zuid worden vaker workshops aangeboden maar mijn smartphone fotografie was daar nog geen onderdeel van. Na een goed gesprek zijn we direct data gaan plannen en worden de eerste workshops gegeven op woensdag 19 februari en op woensdag 4 maart van 19:30-21:00 uur. Deelname is slechts €27,50 per persoon (introductieprijs)

Maak betere wintersport foto’s met uw smartphone

De workshop zal ongeveer anderhalf uur tot twee uur duren. We gaan aan de slag met uw smartphone en krijgt u vele handige tips en trucs om met betere foto’s thuis te komen van uw wintersportvakantie. Uiteraard zijn de tips ook toepasbaar voor andere situaties. Leest u de speciale workshop smartphone fotografie pagina even door op deze website zodat u weet wat u gaat leren.

Snowworld Amsterdam is de uitgelezen plek om deze workshop te geven. Daarbij is er ook nog een skipas-actie. Bij het volgen van deze workshop kunt u ook gebruik maken van een korting op een skipas van 10%. Deze skipas is op de dag van de workshop te gebruiken en kunt u eventueel vooraf nog enkele afdalingen maken. Geeft u dit even door als u zich inschrijft voor de workshop zodat u de kortingscode gemaild krijgt.

De skipas is excl. materiaal. Informatie of de prijs van een ski pas en het huren van materiaal kunt u vinden op de pagina van Snowworld Amsterdam.

Vanaf heden kunt u zich aanmelden via deze website.