Cursus WordPress webinar in twee delen!

Sinds de corona crisis zijn de groepslessen iets terug gelopen. Natuurlijk niet vreemd omdat iedereen zich aan de regels wil houden en niet in een volle klas wil zitten. Ander voordeel, in elk geval voor mij als leraar, is dat de privélessen nu meer geboekt worden. Daarnaast heb ik al meerdere keren de cursus WordPress als webinar aangeboden. Dat is zeer goed bevallen en ga ik voor dit jaar nog één keer doen. Maar dan in twee delen!

Aandacht vasthouden bij een webinar

Nu blijkt dat een aantal cursisten het toch soms wat lastig vonden om de aandacht drie uur vast te houden op het beeldscherm. Dat is toch wel iets anders als je op locatie zit met een groep. Daar heb je natuurlijk ook meer interactie. Om daar toch gehoor aan te geven heb ik besloten om nog voor het einde van het jaar een webinar te geven in het werken met WordPress, maar dan verdeeld in twee sessies. Twee sessies van anderhalf uur.

Dit ga ik doen op donderdag 17 december van 09:30 – 11:00 uur, en op zaterdag 19 december van 10:00 – 11:30 uur zodat de lesstof goed te onthouden is.

De lesstof en alle extra opties blijven gelijk maar heeft u even wat meer adem om de stof te laten zakken. En misschien tussentijds wat te oefenen. Aan het einde van de tweede sessie krijgt elke deelnemer zijn of haar eigen lesomgeving om de behandelde stof verder te proberen zonder dat u daarvoor gaat experimenteren met uw eigen website.

Dus veilig oefenen, uitproberen, weggooien, opnieuw proberen en testen. De lesomgeving die u van mij krijgt kunt u na afloop nog een week blijven proberen. Geen tijd gehad om te oefenen? Geen probleem! Dan laat ik die omgeving nog wat langer beschikbaar staan.

Aanvullend lesmateriaal bij de WordPress cursus

Bij een webinar krijgt u na afloop ook het handige naslagwerk in de bus. Alle behandelde stof staat er uitgebreid in beschreven. En als klap op de vuurpijl krijgt u toegang tot mijn eigen videoportaal waar alle stof ook nog eens in videovorm wordt voorgedaan. Heel veel mooier kan ik het bijna niet maken.

De kosten voor dit webinar zijn € 179,- per persoon (inclusief BTW) voor de 2-delige cursus. Dus wilt u voor het einde van het jaar nog leren omgaan met WordPress en misschien wat opleidingsbudget opmaken, dan is dit uw kans. Lees alle onderwerpen die we behandelen gaan via de WordPress pagina op deze website.

Scroll naar boven