Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Webinar met Magix Video Deluxe

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Webinar met Magix Video Deluxe

Volg een webinar vanuit uw luie stoel

magix webinarOp donderdag 22 februari 2018 geef ik een webinar (online training) in het werken met het populaire Magix Video Deluxe. Het Nederlandstalige videoediting programma.

Videobeelden van camera of mobiel

Het maakt voor dit programma niet uit of de videobeelden van een fotocamera, videocamera of mobiel afkomstig is. Video Deluxe werkt met alles samen. dat zal ik u tijdens de webinar ook demonstreren en laten zien hoe u de beste resultaten kan behalen met dit mooie videomontage programma.

Dit gaat u o.a. leren

We beginnen met de interface van het programma en maken daarin de juiste instellingen. Dat is direct al iets waar mensen in het begin wat moeite mee hebben. Daarna lopen we het gehele programma door en laat ik handige ‘weetjes’ zien. En dan komen we aan bij het echte monteren. Van importeren tot het op maat knippen van de scenes, effecten, beeld-in-beeld, kleurcorrecties, audiomixen en corrigeren en als toetje de diverse uitvoer mogelijkheden.

Ja, ik wil meteen inschrijven!

Voor wie is de cursus videomontage met Magix?

De cursus is voor iedereen die veel wil leren over deze software en is er geen specifieke kennis voor nodig. Ik zal de meest gebruikte handelingen uitgebreid demonstreren en aanvullen met tips. Hierna kunt u zelf met de software aan de slag. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder op de speciale pagina over Magix Video Deluxe

Datum: donderdag 22 februari 2018
Aanvang: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: € 69,50 per persoon

Ja, ik wil me direct inschrijven via de contactpagina.

Groepsles Magix Video Deluxe in Alkmaar en Haarlem

Zo’n online cursus niets voor u? Dan is het ook mogelijk om een privéles te boeken of deel te nemen aan een groepsles. De groepslessen worden gegeven in Alkmaar en Haarlem. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de datums? Vul dan even het formulier in op de contactpagina.