Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Wordpress cursus in Uitgeest

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

WordPress cursus in Uitgeest

Wordpress cursus

Cursus website bouwen in Uitgeest

Op 12 mei 2018 zal er zoals elke maand een cursus WordPress gegeven worden in Uitgeest. De cursus is niet alleen voor hobbyisten die met WordPress aan de slag willen maar ook voor ondernemers en zzp-ers die zelf hun website willen bouwen en onderhouden.
De cursus beslaat de complete basis en na afloop bent u gegarandeerd in staat om zelf uw website bij te houden. Dit kan op jaarbasis een behoorlijk besparing zijn op de kosten want een bericht of aanpassing laten maken door een webbouwer kan een kostbare aangelegenheid zijn. We staan stil bij de installatie maar gaan vooral aan de slag met het goed neerzetten van uw website.

uitgeestVele handige tips worden gegeven terwijl u zelf in een online omgeving aan een website aan het bouwen bent. Waar moet u op letten, wat moet u vooral wel en niet doen, hoe pas je goede foto’s en afbeeldingen toe en hoe plaatst u zelf berichten. Dit zijn maar een paar dingen van de zeer uitgebreide cursus.

SEO instellen voor uw website

Wat doorlopend special aandacht krijgt is de SEO van uw website. Want het is prachtig als u een mooie website heeft maar het is nog beter als ze u ook weten te vinden. Hiervoor krijgt u vele handvaten aangereikt.

Naslagwerk en video’s

Bij de cursus zit een handig naslagwerk waarin u alles wat u aangeleerd heeft nog eens kan nalezen. Ook krijgt u toegang tot een videoportaal. Deze is gevuld met eigen gemaakt instructievideo’s zodat u het geleerde ook nog eens in woord en beeld terug kan kijken. En een certificaat van deelname.

Op Facebook krijgt u tevens gratis toegang tot een WordPress community die exclusief is ingericht voor deelnemers aan deze cursus. Hier komt u andere cursisten tegen en worden er regelmatig tips en trucs met u gedeeld. En u kunt uw vragen ook aan andere cursisten stellen.

De cursus wordt gegeven in Dorpshuis de Zwaan aan de Middelweg 5 te Uitgeest en duurt van 10.00 – 16.00 uur. Deelname is Eur0 199 per persoon. Daarmee de voordeligste van Noord-Holland.
Schrijf vandaag nog in en ga aan de slag met WordPress.