Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Instructie Wordpress bij u op bedrijf

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Instructie WordPress bij u op bedrijf

cursusinformatie

Leer de complete basis gewoon bij u op het bedrijf

instructie

Volg de instructie bij u op het bedrijf. Ideaal.

Tijdens het geven van de cursussen of instructie in het werken met WordPress krijg ik regelmatig cursisten over de vloer die de cursus volgen voor het bedrijf waarvoor ze werken. Dit zijn over het algemeen marketeers of mensen die de bedrijfswebsite moeten bijhouden. De vraag die dan regelmatig aan mij gesteld wordt is of ik de cursus ook op het bedrijf kan geven aan één of meerdere collega’s.

Cursus op locatie

Het is voor bedrijven niet altijd even handig om iemand op training te moeten sturen omdat ze dan extern zijn. Als de WordPress instructie dan op de eigen locatie gegeven kan worden is het voor het bedrijf eenvoudiger in te plannen.

Ik kan u melden dat dit tot de mogelijkheden behoort. Zie het als een privéles. Uw voordeel is dan ik naar de bedrijfslocatie toe kom en dan met de aangemelde personen aan de slag ga. Het enige wat we nodig hebben is een ruimte waar u de les rustig kan volgen. Een beamer en een scherm neem ik zelf mee. U zorgt alleen zelf voor de koffie of thee.

Eendaagse cursus WordPress

Misschien een tip voor 2018 om een cursus WordPress te volgen? Velen zijn u voor gegaan en hebben de meesten inmiddels zelf een mooie website weten te bouwen. Op deze eendaagse cursus leert in de complete basis(instellingen) en krijgt u vele handige tips en trucs van me. Alles in een handig naslagwerk en toegang tot mijn online videoportaal. Daar heb ik handige video’s voor gemaakt zodat u het geleerde ook nog eens terug kan zien. Zo vaak als dat maar nodig is.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op als u nog vragen mocht hebben. Of gebruik het contactformulier om direct een afspraak te maken en plan die datum. Lees alles over de lessen in WordPress en wie weet maken we binnenkort kennis bij u op het bedrijf. Ik kijk er naar uit!