Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Wordpress nu ook op Texel

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus WordPress nu ook op Texel

texel

Op Texel nu ook cursus WordPress!

den burgTexel is toegevoegd aan het rijtje met locaties waar Fred van Eck zijn cursus WordPress gaat geven. Naast Den Helder, Alkmaar en Uitgeest maakt hij de overstap naar Texel om ook daar zijn cursus WordPress voor beginners uit te rollen.

De cursus wordt gegeven in Hotel de Lindeboom in Den Burg.

Waar en wanneer?

Wanneer: vrijdag 1 juni 2018
Locatie: Hotel De Lindeboom, Den Burg (Texel)
Tijden: van 10.00 – 16.00 uur

Deelname 215 euro p.p.* incl. naslagwerk en toegang tot online help video’s. En natuurlijk koffie of thee. Hiermee ben ik de voordeligste aanbieder in Nederland.

Ik weet genoeg. Schrijf me nu in! Meer weten? Lees dan even door.

Voor wie is de cursus?

Voor de beginnende websitebouwer, voor zzp-ers, voor ondernemers die zelf meer willen doen met hun website etc. Maar niet alleen de beginner heeft iets aan de cursus, ook mensen die al enige tijd met WordPress werken maar het nog niet helemaal goed in de vingers hebben kunnen aansluiten. U leert de complete basis, werkt terplekke aan een website en wordt er stilgestaan bij alles wat met WordPress te maken heeft. Van thema tot plugins, Er doen zelfs regelmatig ondernemers mee met de cursus en Marketing medewerkers van bedrijven.

Op deze website heb ik een compleet overzicht van de cursus WordPress voor u gezet zodat u precies weet wat u gaat leren.

Kortom, u bent van harte welkom op de cursus en kunt u zich vanaf heden aanmelden via de contactpagina en zie ik u graag tegemoet in Den Burg!

*de cursusprijs voor Texel is iets duurder vanwege extra kosten (locatie en vervoer)