Artificial Intelligence workshop

Werken met artificial intelligence lastig? Boek dan een privéles als workshop en leer snel werken met dit prachtige medium. Ik leer je werken met diverse programma’s als ChatGPT, Midjourney en zorg dat je snel resultaat boekt. Tips voor handige prompts, tools voor op je smartphone en met eigen gebruikerservaring, ga jij snel de beste resultaten boeken! Lees snel verder en meld je aan.

Ai (artificial Intelligence), je kunt er niet meer omheen. En dat moet je ook niet willen, want het is er en je kunt er het beste in meegaan. Of in elk geval proberen (enigszins) bij te blijven, zodat je een beetje weet waar het over gaat. Zorg dat je een beetje inleest wat het is en of het jouw werk misschien kan verbeteren. Want dat je er veel kanten mee op kan moge duidelijk zijn. Maar heb je geen zin om het allemaal zelf uit te moeten vinden, wil je snel bijgepraat worden en zien hoe AI werkt en wat het voor jou betekenen kan, meld je dan aan voor een privéles in het werken met AI voor € 199,- ex. Btw. Na afloop kun je zelf direct aan de slag en weet je wat er mogelijk is!

AI-workshop als privéles

Bij AI denk je misschien meteen aan het maken van zeer creatieve afbeeldingen, maar het is zoveel meer. Naast deze afbeeldingen, is het ook zeer goed voor het maken en controleren van teksten, vertalen, samenvatten en controleren. Ik kan je helpen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met dit schitterende platform! Je hoeft voor deze cursus niet te beschikken over een account, want hiervoor gebruiken we die van mij. Dat scheelt jou de kosten en kun je eerst kijken en proberen of het wel iets voor je is. Hoe handig is dat!

Van teksten schrijven met behulp van ChatGPT, tot het zelf schrijven van prompts voor afbeeldingen, alles laat ik aan je zien en geef ik je gebruikers tips uit mijn dagelijkse ervaring. Het is een één-op-één training, tenzij je anders wenst.

AI
Mijn eigen gezicht verwerkt in een Cyberpunk omgeving

Ik neem je in bijna twee uur mee door de diverse toepassingen van artificial intelligence en laat ik je kennis maken met de diverse programma’s voor beeldmanipulatie zoals Photoshop, teksten maken, prompts maken, smartphone apps en nog enkele handige tools. Ik leer je hoe ‘prompts’ werken en hoe je dan tot betere resultaten komt. Een prompt is niets anders dan een commando die je ingeeft. Hoe dit werkt laat ik je zien en zelf uitproberen. Dan weet je na afloop wat je kan verwachten als je besluit over te gaan naar een betaalabonnement. Je beschikt dan over de basiskennis om zelf van start te gaan.

Aan het einde van de cursus ben je bekend met de basis ins-en-outs en ontvang je een hand-out over de zaken die we besproken hebben. Dan kan je thuis even alles laten bezinken en daarna artificial intelligence (AI) zelf gaan inzetten.

Campagnes met AI

Denk niet dat AI alles kant en klaar op je bordje legt. Eigen denkwerk is onmisbaar. Ga er net standaard vanuit dat bijvoorbeeld AI-teksten van ChatGPT ineens goed zijn en dat de info altijd klopt. Controle is alles! En je gezond verstand gebruiken. Zo werd ik door een bedrijf gevraagd te helpen met Social media en daar pakkende afbeeldingen bij te verzinnen. Allereerst heb ik met behulp van AI wat ideeën opgedaan, deze daarna besproken met de opdrachtgever, om er vervolgens afbeeldingen voor te genereren met behulp van Midjourney en Leonardo.

Met eigen denkwerk en een stukje AI, is er een campagne ontstaan die nu ingezet wordt om bekendheid te verkrijgen voor dit bedrijf. Heb je betere teksten nodig of in een andere taal? Ook dit kun je prima doen met behulp van artificial intelligence. Maar BLIJF controleren.

De tekst gaat door onder de afbeelding…

artificial intelligence Eckkies
Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik ga het je leren!
AI met Eckkies
Met Art Flow maak je met behulp van AI je eigen werkomgeving en wordt er aan de hand van eigen foto's jouw gezicht nagemaakt. Daarna kun je je eigen avatar in elke omgeving plaatsen. Klik op de afbeelding om naar Art Flow te gaan.

Privéles in artificial intelligence

De workshop is geschikt voor iedereen die eraan denkt om aan de slag te gaan met dit nieuwe medium. Voorkennis is niet nodig. Deze workshop is handig voor;

  • Marketeers en bedrijven die bij willen blijven in deze materie
  • Je nog niet helemaal weet waar je moet beginnen met AI
  • Je eerst wil weten of het echt wel iets voor jou is
  • Je niet meteen een abonnement wil afsluiten
  • Je wil weten wat er zoal op de markt is
  • Je wil mee kunnen praten en het zelf willen proberen

Mijn workshop is gemaakt voor de beginner die meteen goed van start wil gaan met artificial intelligence. Mag ik jou op weg helpen?

Facebook
LinkedIn
Print
Email
Scroll naar boven