smartphonefotografie

Workshop smartphonefotografie op locatie

Mijn workshops in het goed leren fotograferen met een smartphone hebben een vlucht genomen. En vanwege het succes ben ik deze workshop ook verder aan het uitbreiden. Naast de groepslessen die ik nu al geeft in Alkmaar en Uitgeest, is er nu ook een praktijkles/workshop smartphonefotografie in Den Helder. Leer in pakweg 2.5 uur hoe je jouw smartphone optimaal kan instellen en leer waar de verschillende functies voor dienen. Duidelijke taal aan de hand van vele voorbeelden. En wie wil er voor de vakantie nou ook niet leren om nog betere foto’s te maken!

Smartphonefotografie op buitenlocatie

De workshops worden doorgaans op een binnenlocatie gegeven en krijg je naast de nodige theorie ook praktijktips. Om vooral het praktische nog meer aandacht te geven, ben ik begonnen met buitenlessen waar we alles ook echt gaan uitproberen. Een workshop als dit gaf ik al eerder voor personeelsverenigingen omdat die ook graag de deelnemers de optie wilden geven om het geleerde in de praktijk te brengen. Een goed plan!

In Den Helder ga ik daarom als eerste starten met een workshop smartphonefotografie op een prachtige buitenlocatie. In dit geval Hortus Overzee. Een werkelijk schitterende groene omgeving met vele mogelijkheden als het gaat om foto’s te maken. Compleet met vlindertuin en waterval. Deze praktijk workshop duurt ook 2.5 uur en gaan we vooraf eerst even een stukje theorie doornemen en stellen we de diverse smartphones eerst goed in. Daarna volgt er een opdracht en gaan we met de deelnemers de tuin in. Je kijkt je ogen uit!

In deze omgeving nemen we uitgebreid de tijd om alles te bekijken en te fotograferen terwijl ik doorlopend zorg voor de begeleiding en tips en trucs met je zal doornemen om de meest mooie foto’s te maken. Buiten het feit dat het leerzaam is, is het ook nog eens een gezellige bezigheid. Vooraf ontvang ik de deelnemers met koffie of thee en gaan we lekker aan de slag. De data die nu ingepland staan zijn op zaterdag 28 mei en op zaterdag 11 juni. Lees verder over deze workshop via de smartphone-pagina of meld direct aan via het contactformulier.

Het behoort tot de mogelijkheden om de workshop smartphonefotografie te boeken met een eigen groepje deelnemers. Misschien als onderdeel van een vriendenbijeenkomst, een personeelsuitje en gewoon gezellig met je familie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. De prijs van de workshop op locatie kost slechts € 34,95 per persoon en  is inclusief een kopje koffie of thee en een toegangskaartje aan Hortus Overzee.

Scroll naar boven