Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Digitale fotografie

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Is digitale fotografie moeilijk? Die vraag krijg ik veel. Dan wordt het tijd voor een cursus in digitale fotografie. En niet alleen voor mensen die net een nieuwe camera gekocht hebben, maar ook van mensen die al jaren een camera in hun bezit hebben. Tijd voor wat bijscholing. Dat gebeurt in groepsverband, maar ook een privéles bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

De cursus wordt gegeven in Den Helder en Alkmaar, en is geschikt voor camera’s als Canon, Nikon, Panasonic, Fuji of Sony. Maar elk ander merk is ook welkom. De cursus geef ik in MFC de Boerderij in Den Helder en in Wijkcentrum de Oever in Oudorp (Alkmaar)

Cursus digitale fotografie

Wat: Cursus digitale fotografie
Datum: vanaf september 2020 weer nieuwe data
Prijs: € 29,95
per persoon
Tijden
: van 19:00 – 21:30 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

digitale fotografie

Een nieuwe digitale fotocamera

…kopen is allang niet bijzonder meer en bijna elk huisgezin heeft er wel eentje in de kast liggen. Maar ondanks dat het niets nieuws is weten een hoop mensen nog steeds niet precies waar al die knopjes voor dienen. Want weet u bijvoorbeeld wat de knop doet met de letters ‘WB’ erop? En wat is ISO nu weer? Naslaan in de handleiding? Dat is vaak het eerste wat kwijt raakt nadat de camera is uitgepakt.

Op al die vragen, en nog heel veel meer, krijgt u een antwoord op onze training in het werken met een digitale fotocamera. In groepsverband leggen we u in dik twee en een half uur de gehele basis uit en na afloop heeft uw camera geen geheimen meer voor u. En is het niet erg handig dat u op uw vakantiebestemming of andere leuke gebeurtenis precies weet wat al die knopjes nu precies doen? En dat u dan ook van die mooie foto’s krijgt zoals ze dat in de folder hebben verteld?

Digitale fotografie is niet zo moeilijk

U gaat tijdens de training digitale fotografie veel leren. Maar het wordt niet alleen verteld en voorgedaan, u krijgt overal duidelijke voorbeelden van te zien en kunt u tevens zien hoe de foto’s er voor- en achteraf uit kunnen gaan zien. Want niets is leuker dan dat je trots je eigen foto’s kunt showen en waardering krijgt van de mensen aan wie je ze laat zien. U leert o.a. het goed vasthouden van de camera, het optimaal instellen, alle functies in het menu van de camera, het juist instellen van het plaatje wat u wilt maken maar ook opnametips en wat handige accessoires.

digitale fotografie cursus
Leer uw camera goed kennen en maak de mooiste foto’s.

Geschikt voor elk merk fotocamera

De training wordt gegeven voor maximaal 20 deelnemers per keer en is het aan te raden uw eigen camera mee te brengen zodat u hem ter plekke optimaal kunt instellen. De training is voor elk merk camera. Of u nu een Sony, Canon, Fuji of Panasonic camera hebt, het merk maakt niet uit want in basis zijn de meeste camera functies gelijk. De training is ook lekker interactief en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Natuurlijk mag u ook uw eigen foto’s meenemen om na afloop te laten beoordelen.

Ik weet genoeg! Aanmelden kan via het contactformulier.

Cursus digitale fotografie bij u op het bedrijf

Heeft u collega’s die ook een fotocamera hebben? Dan is het goed om te weten dat de trainingen ook op het bedrijf zelf gegeven kunnen worden. Dit hebben wij al menig keer mogen verzorgen voor de personeelsverenigingen bij diverse bedrijven en is het een leuke avond voor iedereen. Zo heb ik bijvoorbeeld al een avond mogen organiseren voor het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk, de Gemeente Politie te Alkmaar en bij King Nederland te Arnhem.

Workshop smartphone fotografie

Vanaf maart 2019 ben ik ook begonnen met het geven van workshops fotografie met de smartphone. Bijna iedereen heeft er eentje maar het maken van de foto’s gaat niet altijd even goed. Om dit voor eens en altijd goed aan te leren en alles te leren over de (ook verborgen) functies, kunt u hiervoor nu ook bij mij terecht. Lees alles over deze workshop op de speciale smartphone pagina.