LinkedIn training voor bedrijven, particulieren en scholieren

Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social mediakanalen en de populariteit blijft groeien. En nee, het is niet alleen maar voor mensen die werk zoeken en om zichtbaar te worden voor recruiters, maar ook om jezelf en jouw diensten onder de aandacht te brengen.

De LinkedIn training voor bedrijven en particulieren geef ik o.a. op locaties in Alkmaar en Den Helder, maar ook aan huis of bij jou op het bedrijf. Meld je aan voor mijn LinkedIn training en val op! Zet LinkedIn voor jou aan het werk.

Val op met een professioneel profiel! Volg de

LinkedIn training voor bedrijven

LinkedIn cursus

Veel mensen hebben wel een (bedrijfs)profiel aangemaakt op LinkedIn, maar doen er verder niets mee. Dat is zonde! Want als marketeer, ondernemer, werkzoekende of manager wil je toch zichtbaar zijn. Want wie bekend is, verkoopt. Ook scholieren adviseer ik op tijd een profiel aan te maken. Tijd voor een LinkedIn training om jouw profiel zo goed mogelijk op te zetten, aan te vullen met de juiste informatie en zorgen dat je vindbaar bent! De LinkedIn training is ook uitermate geschikt voor bedrijven die het wel in willen zetten, maar nog niet precies weten hoe ze dat het beste kunnen doen.

Deze LinkedIn training kan ik aanbieden als online webinar of bij jou op het bedrijf. Of in één van mijn cursuslocaties in Den Helder, Alkmaar, Uitgeest, Haarlem of Hoorn. Deze training in het werken met LinkedIn heb ik inmiddels bij zoveel grote en kleinere bedrijven mogen geven, dat ik precies weet wat wel en niet werkt. Dat draag ik heel graag aan jou over. Ik vertel er niet alleen over, maar ik laat het ook zien!

Het platform zelf is geheel gratis te gebruiken. Uiteraard zijn er ook betaalopties maar een profiel aanmaken kost je niets. Het LinkedIn platform is jouw online visitekaartje. En waarom zou je het dan niet gebruiken?

Mijn LinkedIn training is geschikt voor iedereen die van plan is een profiel aan te maken, en voor iedereen die al een profiel heeft, maar niet weet wat je er allemaal mee kan doen. Of zijn of haar profiel niet op orde heeft en er nu eindelijk eens werk van wil maken. Ik laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat jouw profiel er goed bij staat en vul dat aan met handige tips.

We behandelen de techniek, de opbouw van uw (bedrijfs)profiel en geef ik suggesties om content te plaatsen zodat je het niet allemaal meer hoeft uit te vinden. Met duidelijke voorbeelden laat ik zien wat wel en ook niet werkt, wanneer je het beste iets kan posten, de do’s and don’ts, content maken, hashtags benutten en nog veel meer.

De LinkedIn training duurt ongeveer 2 – 2.5 uur inclusief handige hand-out. Na afloop van deze LinkedIn training heeft het platform geen geheimen meer voor jou en kan je actief aan de slag met jouw profiel en posts. Dat garandeer ik!

Dit ga je o.a. leren met de LinkedIn training

 • Jouw profiel optimaal instellen (van foto tot tekst)
 • Uitleg van de diverse functies. Dan hoef je het niet meer uit te zoeken
 • Handige tools die het jou nog eenvoudiger maken
 • Privacy instellingen (wie mag jouw profiel bekijken)
 • Hoe je zichtbaar wordt op LinkedIn. Laat jouw post opvallen
 • Meer volgers krijgen
 • Do’s and don’t op dit platform
 • Berichten posten
 • Zo post je op het juiste tijdstip
 • Deel jouw kennis met anderen
 • Dit is jouw SSI score
 • Op de juiste manier connecties maken
 • Delen of liken?
 • Wat doen hashtags 
 • Formaten voor foto en video
 • Bedrijfspagina’s maken
 • De bedrijfspagina op de juiste manier inzetten
 • Vele tips, handige weetjes en meer!

Een training bij jou op het bedrijf

Deze workshop kan aanbieden via een webinar. Maar uiteraard kom ik ook graag bij jullie op het bedrijf om alle medewerkers op weg te helpen en te zorgen dat iedereen precies weet hoe ze het beste om kunnen gaan met dit mooie platform. Velen zijn je voorgegaan. Meteen een afspraak maken? Je kunt zelf de gewenste datum aangeven.

De deelnemers kunnen eventueel hun notebook meebrengen zodat we meteen de profielen kunnen bekijken om daar tips voor te krijgen. Hoe makkelijk is dat!

 • Privéles in LinkedIn voor € 269,- (1 persoon 2.5 uur)
 • Bedrijfstraining LinkedIn op locatie (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers en locatie)
 • LinkedIn voor scholieren (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers en locatie)
 • Bedrijfstraining LinkedIn webinar (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)
 • Prijzen excl. BTW en zeer betaalbaar

LinkedIn voor scholieren

In de snel evoluerende wereld van vandaag is het voor scholieren essentieel om hun horizon te verbreden en zich voor te bereiden op toekomstige carrières. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door vroeg een LinkedIn-profiel aan te maken. Waarom zou een scholier dit moeten doen? En waarom zou een workshop over LinkedIn van onschatbare waarde kunnen zijn? Laten we duiken in de voordelen.

Allereerst biedt een LinkedIn-profiel scholieren de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan de professionele wereld. Het is meer dan alleen een online CV; het is een dynamische weergave van iemands vaardigheden, prestaties en passies. Dit vroege begin geeft scholieren een voorsprong, omdat ze al in een vroeg stadium leren hoe ze hun kwaliteiten effectief kunnen communiceren.

Linkedin voor scholieren

Een LinkedIn-profiel fungeert als een digitaal visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is. Het stelt scholieren in staat om zichtbaar te zijn voor potentiële werkgevers, mentoren en collega’s, zelfs voordat ze de schoolbanken verlaten. Het bouwen van een online aanwezigheid op LinkedIn opent deuren naar stages, mentorships en netwerkmogelijkheden die anders misschien onontdekt zouden blijven.

Een workshop over LinkedIn voor scholieren biedt een gestructureerde en begeleide aanpak voor het optimaliseren van hun profiel. Dit gaat verder dan alleen het invullen van werkervaring. Het omvat ook het begrijpen van de kracht van aanbevelingen, het gebruik van multimedia om projecten te showcase, en het actief deelnemen aan relevante discussies en groepen.

Bovendien leren scholieren tijdens zo’n workshop hoe ze zichzelf kunnen differentiëren en opvallen in een zee van profielen. Dit is cruciaal, vooral gezien de competitieve aard van de arbeidsmarkt. Ze ontwikkelen essentiële vaardigheden zoals personal branding en professioneel netwerken – vaardigheden die niet alleen van pas komen bij het zoeken naar een baan, maar gedurende hun hele loopbaan.

Kortom, een LinkedIn-profiel voor scholieren is meer dan slechts een online CV; het is een krachtig instrument voor professionele groei. Laat mij je helpen om jouw profiel goed op te bouwen met veel handige tips en trucs uit de praktijk! Ben jij docent? Neem contact met me op om de mogelijkheden voor jouw klas te bespreken.

LinkedIn bedrijfspagina (laten) bijhouden

Tijdens de workshop hoor ik maar al te vaak dat het bijhouden van de bedrijfspagina best wel veel werk is. Of dat er weinig tot geen tijd voor is om een update te plaatsen. Laat staan om iets te bedenken wat nieuwswaardig is. LinkedIn doe je er ook ‘niet even bij’ maar moet je goed bedenken wat je online gaat zetten.

Wat wil je jouw publiek vertellen? Wat trekt de aandacht en hoe krijg je meer volgers. Wat ik aan kan bieden is dat ik jouw bedrijfspagina ga bijhouden en zorgen voor waardevolle posts. En op die manier meer volgers krijgen van jouw pagina. Dit doe ik al geruime tijd voor meerdere nationale en internationale bedrijven. Vooraf maken we even kennis zodat ik weet wat voor bedrijf jullie hebben en waar de focus op mag komen te liggen. Daarbij zal ik ook mijn eigen input leveren zodat je precies weet wat je verwachten mag.

Daarna zal ik in samenspraak met het bedrijf één of twee keer per week een bericht posten. Vooraf zal ik dan uittesten wat voor jullie de gunstigste tijd is om een bericht online te zetten en neem ik dit werk helemaal uit handen. Wat ik dan nog wel wil aanraden is toch met jullie team een workshop te volgen zodat iedereen ook verder bekend is met dit prachtige platform. Hoe groter de groep, des te gunstiger de prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

LinkedIn workshop
“Vanmorgen een interactief LinkedIn webinar gevolgd. Was erg leuk en leerzaam. Fred is duidelijk een expert: Hij weet het goed en duidelijk uit te leggen en staat t.a.t. open voor vragen/onduidelijkheden. Aanrader! Bedankt..”
5/5
Ilona Schipper
LinkedIn workshop
“Met Fred kunnen sparren over onze Linkedin bedrijfspagina in een 1 op 1 Linkedin workshop. Praktische tips en adviezen brengt hij kundig en enthousiast over. Een hele prettige training om te volgen.”
Caroline Geenen
5/5
Scroll naar boven