Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

LinkedIn

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En nee, het is niet alleen maar voor mensen die werk zoeken en om zichtbaar te worden voor recruiters, maar ook om uzelf en uw diensten onder de aandacht te brengen. Of om in contact te komen met mensen met dezelfde interesses als u. Meld u aan voor mijn LinkedIn workshop voor bedrijven en val op! Zet LinkedIn voor u aan het werk.

Val op met een professioneel LinkedIn profiel

Een hoop mensen hebben wel een (bedrijfs)profiel aangemaakt, maar doen er verder niets mee. En dat is zonde! Tijd voor een training om uw profiel zo goed mogelijk op te zetten en aan te vullen met de juiste informatie! De LinkedIn workshop is ook uitermate geschikt voor bedrijven die het wel in willen zetten maar nog niet precies weten hoe. Boek vandaag nog een sessie voor u en uw medewerkers. De LinkedIn training voor bedrijven is maatwerk en de datum gaat geheel in overleg met u. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vraag de offerte aan via het contactformulier.

LinkedIn workshop

Workshop werken met LinkedIn

Het platform is geheel gratis te gebruiken. Uiteraard zijn er ook betaalopties maar een profiel aanmaken kost u niets. Het LinkedIn platform is uw online visitekaartje. En waarom zou u het dan niet gebruiken?

Mijn workshop is geschikt voor iedereen die van plan is een profiel aan te maken, en voor iedereen die al een profiel heeft maar niet weet wat je er allemaal mee kan doen. Of zijn of haar profiel niet op orde heeft en er nu eindelijk eens werk van wil maken. Ik laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat uw profiel er goed bij staat en vul dat aan met handige tips.

Dit leert u tijdens de LinkedIn workshop

 • Uw profiel optimaal instellen (van foto tot tekst)
 • Uitleg van de diverse functies. Dan hoeft u het niet meer uit te zoeken
 • Handige tools die het u nog eenvoudiger maken
 • Privacy instellingen (wie mag uw profiel bekijken)
 • Hoe u zichtbaar wordt op LinkedIn
 • Do’s and don’t op dit platform
 • Berichten posten
 • Zo post u op het juiste tijdstip
 • Deel uw kennis met anderen
 • Dit is uw SSI score
 • Op de juiste manier connecties maken
 • Formaten voor foto en video
 • Bedrijfspagina’s maken
 • Uw bedrijfspagina op de juiste manier inzetten
 • Vele tips en handige weetjes!

We behandelen de techniek, de opbouw van uw (bedrijfs)profiel en geef ik suggesties om content te plaatsen zodat u het niet allemaal meer hoeft uit te vinden. Aan de hand van duidelijke voorbeelden doorloop ik uw profiel.

De LinkedIn workshop duurt ongeveer 1.5 uur inclusief handige hand-out. Na afloop heeft LinkedIn geen geheimen meer voor u, en krijgt u een heel ander inzicht in het werken met dit populaire platform.

LinkedIn webinar volgen of bij u op het bedrijf

Tijdens de Corona periode wordt deze workshop gegeven middels een webinar. Maar zelfs na deze periode zal ik die ook op deze manier blijven aanbieden. Maar uiteraard kom ik ook graag bij u op het bedrijf om u en uw medewerkers op weg te helpen en te zorgen dat iedereen precies weet hoe ze het beste om kunnen gaan met dit mooie platform. Velen zijn u voorgegaan. Meteen een afspraak maken? U kan zelf de gewenste datum aangeven.

linkedin webinar
Volg het LinkedIn webinar vanachter uw eigen beeldscherm

De deelnemers mogen eventueel hun notebook meebrengen zodat ter plekke de profielen bekeken kunnen worden om daar tips voor te krijgen. De workshop wordt gegeven als webinar en als workshop bij u op locatie. Hoe makkelijk is dat!

 • Privéles in LinkedIn voor €129,- (1 persoon)
 • Bedrijfstraining LinkedIn (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)

Inclusief professionele portretfoto bij deelname

Waar het vaak al ‘mis’ gaat is dat er geen goede foto gebruikt wordt bij het aanmaken van het LinkedIn profiel. Een optie is om bij de workshop een fotosessie te boeken. Na afloop zal fotograaf Peter van Aalst van elke deelnemer een professionele portretfoto schieten om te gebruiken op uw profiel. (vanwege het virus is deze optie op dit moment even niet mogelijk)

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.