LinkedIn

Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En nee, het is niet alleen maar voor mensen die werk zoeken en om zichtbaar te worden voor recruiters, maar ook om uzelf en uw diensten onder de aandacht te brengen.

Of om in contact te komen met mensen met dezelfde interesses als u. Meld u aan voor mijn LinkedIn workshop voor bedrijven en val op! Zet LinkedIn voor u aan het werk.

Val op met een professioneel profiel! Volg de

LinkedIn workshop

Een hoop mensen hebben wel een (bedrijfs)profiel aangemaakt, maar doen er verder niets mee. En dat is zonde! Tijd voor een training om uw profiel zo goed mogelijk op te zetten en aan te vullen met de juiste informatie! De LinkedIn workshop is ook uitermate geschikt voor bedrijven die het wel in willen zetten maar nog niet precies weten hoe.

Boek vandaag nog een online sessie voor u en uw medewerkers. De LinkedIn training voor bedrijven is maatwerk en de datum gaat geheel in overleg met u. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vraag een offerte aan via het contactformulier.

Het platform is geheel gratis te gebruiken. Uiteraard zijn er ook betaalopties maar een profiel aanmaken kost u niets. Het LinkedIn platform is uw online visitekaartje. En waarom zou u het dan niet gebruiken?

Mijn workshop is geschikt voor iedereen die van plan is een profiel aan te maken, en voor iedereen die al een profiel heeft maar niet weet wat je er allemaal mee kan doen. Of zijn of haar profiel niet op orde heeft en er nu eindelijk eens werk van wil maken. Ik laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat uw profiel er goed bij staat en vul dat aan met handige tips.

We behandelen de techniek, de opbouw van uw (bedrijfs)profiel en geef ik suggesties om content te plaatsen zodat u het niet allemaal meer hoeft uit te vinden. Met duidelijke voorbeelden laat ik u zien wat wel en ook niet werkt, wanneer u het beste iets kan posten, de do’s and don’ts, content maken, hashtags benutten en nog veel meer.

De LinkedIn workshop duurt ongeveer 1.5 uur inclusief handige hand-out. Na afloop heeft LinkedIn geen geheimen meer voor u, en krijgt u een heel ander inzicht in het werken met dit populaire platform.

Dit gaat u leren met de LinkedIn workshop

 • Uw profiel optimaal instellen (van foto tot tekst)
 • Uitleg van de diverse functies. Dan hoeft u het niet meer uit te zoeken
 • Handige tools die het u nog eenvoudiger maken
 • Privacy instellingen (wie mag uw profiel bekijken)
 • Hoe u zichtbaar wordt op LinkedIn
 • Do’s and don’t op dit platform
 • Berichten posten
 • Zo post u op het juiste tijdstip
 • Deel uw kennis met anderen
 • Dit is uw SSI score
 • Op de juiste manier connecties maken
 • Formaten voor foto en video
 • Bedrijfspagina’s maken
 • Uw bedrijfspagina op de juiste manier inzetten
 • Vele tips en handige weetjes!

Een training bij u op het bedrijf

Tijdens de Corona periode wordt deze workshop gegeven middels een webinar. Maar zelfs na deze periode zal ik die ook op deze manier blijven aanbieden. Maar uiteraard kom ik ook graag bij u op het bedrijf om u en uw medewerkers op weg te helpen en te zorgen dat iedereen precies weet hoe ze het beste om kunnen gaan met dit mooie platform. Velen zijn u voorgegaan. Meteen een afspraak maken? U kunt zelf de gewenste datum aangeven.

Zelf geen tijd of zin om uw zakelijke LinkedIn pagina bij te houden? Dit kan ik voor mijn rekening nemen en zorgen dat er elke week één of meerdere berichten gepost worden op uw bedrijfspagina. Informeer naar de mogelijkheden.

De deelnemers mogen eventueel hun notebook meebrengen zodat meteen de profielen bekeken kunnen worden om daar tips voor te krijgen. Hoe makkelijk is dat!

 • Prijzen excl. BTW
  Privéles in LinkedIn voor €129,- (1 persoon)
  Bedrijfstraining LinkedIn op locatie (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers en locatie)
  Bedrijfstraining LinkedIn webinar (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)
LinkedIn workshop
“Vanmorgen een interactief LinkedIn webinar gevolgd. Was erg leuk en leerzaam. Fred is duidelijk een expert: Hij weet het goed en duidelijk uit te leggen en staat t.a.t. open voor vragen/onduidelijkheden. Aanrader! Bedankt..”
5/5
Ilona Schipper
LinkedIn workshop
“Met Fred kunnen sparren over onze Linkedin bedrijfspagina in een 1 op 1 Linkedin workshop. Praktische tips en adviezen brengt hij kundig en enthousiast over. Een hele prettige training om te volgen.”
Caroline Geenen
5/5
Scroll naar top