Privélessen

Iets aangeleerd krijgen in uw eigen tempo, over de onderwerpen die u graag wilt leren. Boek een privéles en laat u door niemand afleiden. Alles in het tempo wat u zelf kan aangeven. Ideaal!

Volg een cursus in uw eigen tempo. Boek een

Privélessen aan huis

Mijn privélessen zijn ideaal voor mensen die er simpelweg niet van houden om in groepsverband dingen aangeleerd te krijgen. Dat kan zijn omdat het lastig is om de aandacht erbij te houden, het gaat misschien even te snel, of wilt u alleen specifieke dingen leren of omdat de opgegeven tijdstippen van de cursus gewoon niet overeenkomen met de eigen agenda.

Dan is het goed om te weten dat ik de mogelijkheid kan bieden voor het volgen van een privéles. U werkt dan in uw eigen tempo, krijgt alle aandacht van de wereld, en plannen we een cursus dag- en tijdstip die u goed schikt.

Prijsoverzicht van privélessen

Privélessen zijn uiteraard duurder dan een groepsles. Dat kan ook bijna niet anders. Voordeel is dat we tijdens de privéles veel meer, en specifieker, op uw leswensen kunnen in gaan. Het tempo kunt u zelf aangeven.

Het enige wat er bij een privéles nog bij kan komen zijn een kleine bijdrage in de reiskosten. Dit hangt af van de locatie waar ik naar toe mag komen. Dit bespreken we vooraf, zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

De lessen die ik aan kan bieden zijn de volgende;-

  • Privéles (3 uur) in WordPress voor €289,- (voor bedrijven en organisaties ex.BTW)
  • Privéles (2.5 uur) in LinkedIn voor €269,- (1 persoon)
  • Bedrijfstraining LinkedIn (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)
  • Privéles (2 uur) digitale fotografie met uw eigen camera €99,-
  • Privéles (2.5 uur) bij u thuis met een eigen groepje in digitale fotografie €179,-
  • Privéles (2.5 uur) in videomontage met Magix software €169,- (als webinar €75,-)
  • Privéles (1 uur) in het werken met een tablet voor €35,-

Genoemde prijzen zijn voor bedrijven en organisaties ex. BTW

WordPress leren

Voor WordPress is het ook mogelijk om een privéles te volgen. Deze zal dan bij u thuis of op het bedrijf plaatsvinden. De prijs van deelname aan een groepsles is €239,- per persoon. De prijs voor een privéles is €289,– per persoon. Dan heeft u 200% de aandacht en kunnen we nog beter stilstaan bij uw specifieke vragen. Een les aan huis of op de zaak duurt drie uur.

Vooraf hoor ik graag waar u de cursus wenst te volgen omdat er anders nog een bijdrage is de reiskosten bijkomt. Dit hoort u vooraf. Een besloten cursus is mogelijk als u zelf een groepje mensen hebt samengesteld. Denk hierbij aan de cursus op het werk of club.

Digitale fotografie als onderdeel bedrijfsuitje

Mijn meest bezochte cursussen zijn die van WordPress en digitale fotografie. Niet zo gek natuurlijk, want bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een camera. En nu is het al een aantal keren voorgekomen dat ik het verzoek kreeg om zo’n fototraining bij de mensen thuis te geven. Of op het werk omdat de personeelsvereniging het zo’n leuk idee vond.

Als u zo’n fototraining bij u thuis wilt organiseren, dan juich ik dit van harte toe en wil ik graag die afspraak met u maken. Voor een privéles met een groepje familie, vrienden of kennissen bij u aan huis kost €179,-. U krijgt dan alle uitleg die u maar nodig heeft over uw digitale camera, en vul ik dat aan met vele handige tips. Zo’n groepje zou dan ongeveer uit 8 tot 10 personen kunnen bestaan en geef ik de training bij u thuis. Gezellig in uw eigen omgeving en nog wat leren ook! Meer informatie nodig? Lees dan alles wat u gaat leren op de aparte pagina en maak die afspraak.

Les aan huis op een Apple iPad of tablet

Het merendeel van mijn cursisten die de iPad instructies volgen zijn voornamelijk senioren (55+) die een iPad gehad of gekocht hebben maar er niet direct wegwijs op weten. Er is altijd wel iemand te vinden in de familie die ook een iPad heeft, maar die hebben niet altijd de tijd of het geduld om de functionaliteit uit te leggen. Maar de training heb ik ook al aan mensen mogen geven die nog jonger waren. Het is altijd lastig om een specifieke doelgroep aan te wijzen maar de praktijk leert dat het toch vaak de oudere gebruikers zijn. Geen probleem, want u bent nooit te oud om iets nieuws te leren.

In de praktijk blijkt dat anderhalf uur training, voor €35,00 voor de meeste gebruikers al voldoende is maar dat hangt grotendeels af van de kennis die er aanwezig is van de persoon zelf. We nemen wel eerst even door wat uw wensen zijn, wat u graag leren wilt, of waar de moeilijkheden liggen. Aan de hand daarvan gaan we samen aan de slag. De moeilijkheidsgraad hangt af van de gebruiker. Vaak wordt bij een herhaalde afspraak de stof even kort herhaald om te zien of de gebruiker het geleerde nog weet maar ook dat is weer helemaal persoonsgebonden.

privelessen

Het is zeer aan te bevelen om alles wat u leert zelf te noteren, omdat dit de beste manier is om alles te onthouden. Na de eerste training bent u al in staat om zelfstandig de basishandelingen uit te voeren en uw weg te vinden op de iPad.

Hoeveel training u nodig heeft hangt af van uw kennis niveau van de iPad of tablet. Vaak zie ik dat de mensen na twee uur les al het nodige weten en de rest zelf verder gaan uitvinden. Maar mocht er behoefte zijn aan extra lessen, dan plannen we die voor u in. Alles gaat in overleg met u. Voor deze training zijn geen cursusboeken nodig. Van de training zelf krijgt u een handige hand-out met daarop weergegeven de belangrijkste punten en een overzicht van enkele handige apps.

Het enige wat u (als we bij thuis cursus geven) dient te hebben is een Internetaansluiting, zodat we u met de iPad/tablet ook online wegwijs kunnen maken.

Videofilms bewerken aan huis

Al enige jaren geeft ik les in het gebruik van software van Magix. Magix is marktleider en hun software is betaalbaar, snel aan te leren en niet te vergeten in de Nederlandse taal.

Wat leer ik dan op een training? U leert de complete basis van het video bewerken met Magix Video Deluxe (ongeacht de versie) en gaat u zelf uw opnames bewerken. Bekijk de pagina Video Deluxe op deze website om te zien wat u gaat leren. Denk hierbij aan het op maat knippen van uw film, titels maken en de film voorzien van muziek en effecten. Alle belangrijke handelingen worden uiteraard eerst voorgedaan en wordt er in het begin uitgebreid stilgestaan bij alle belangrijke instellingen. Want dat is de basis. Een training aan huis kost € 169,- en duurt 2.5 uur. Genoemde prijs is inclusief BTW. De software kunt u ook via mij aanschaffen tegen een gereduceerd bedrag.

Scroll naar top