Privélessen

Iets aangeleerd krijgen in jouw eigen tempo, over de onderwerpen die jij graag wilt leren. Boek een privéles en laat je door niemand afleiden. Alles in het tempo welke jij zelf kan aangeven. Ideaal! Boek vandaag nog een privéles in één van de verschillende cursussen.

Volg een cursus in uw eigen tempo. Boek een

Privélessen aan huis

Mijn privélessen zijn ideaal voor mensen die er simpelweg niet van houden om in groepsverband dingen aangeleerd te krijgen. Dat kan zijn omdat het lastig is om de aandacht erbij te houden, het gaat misschien even te snel, of wil je alleen specifieke dingen leren of omdat de opgegeven tijdstippen van de cursus gewoon niet overeenkomen met jouw eigen agenda.

Dan is het goed om te weten dat ik de mogelijkheid kan bieden voor het volgen van een privéles. Je werkt dan in jouw eigen tempo, krijgt alle aandacht van de wereld, en plannen we een cursus dag- en tijdstip die jou goed schikt.

Prijsoverzicht van privélessen

Privélessen zijn uiteraard duurder dan een groepsles. Dat kan ook bijna niet anders. Voordeel is dat we tijdens de privéles veel meer, en specifieker, op jouw leswensen in kunnen gaan. Het tempo mag je zelf aangeven.

Het enige wat er bij een privéles nog bij kan komen zijn een kleine bijdrage in de reiskosten. Dit hangt af van de locatie waar ik naar toe mag komen vanuit Alkmaar. Dit bespreken we vooraf, zodat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

De lessen die ik aan kan bieden zijn de volgende;-

  • Privéles (3 uur) in WordPress voor €289,- (voor bedrijven en organisaties ex.BTW)
  • Privéles (2.5 uur) in LinkedIn voor €269,- (1 persoon)
  • Bedrijfstraining LinkedIn (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)
  • Privéles (2 uur) digitale fotografie met uw eigen camera € 139,-
  • Privéles (2.5 uur) bij u thuis met een eigen groepje in digitale fotografie €199,-
  • Privéles (2.5 uur) in videomontage met Magix software €189,-
  • Privéles (1 uur) in het werken met een tablet voor € 44,95

Genoemde prijzen zijn voor bedrijven en organisaties ex. BTW. Afhankelijk van de afstand, kunnen er nog wat reiskosten bijkomen.

WordPress leren

Voor WordPress is het ook mogelijk om een privéles te volgen. Deze zal dan bij jou thuis of op het bedrijf plaatsvinden. De prijs van deelname aan een groepsles is €239,- per persoon. De prijs voor een privéles is €289,– per persoon. Dan heb je 200% de aandacht en kunnen we nog beter stilstaan bij specifieke vragen. Een les aan huis of op de zaak duurt drie uur. Een besloten cursus is mogelijk als je zelf een groepje mensen hebt samengesteld. Denk hierbij aan de cursus op het werk of club.

Digitale fotografie als onderdeel bedrijfsuitje

Mijn meest bezochte cursussen zijn die van WordPress en digitale (smart)fotografie. Niet zo gek natuurlijk, want bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een camera. En nu is het al een aantal keren voorgekomen dat ik het verzoek kreeg om zo’n fototraining bij de mensen thuis te geven. Of op het werk omdat de personeelsvereniging het zo’n leuk idee vond.

Als je zo’n fototraining bij jou thuis wil organiseren, dan juich ik dit van harte toe en wil ik graag die afspraak met je maken. Voor een privéles met een groepje familie, vrienden of kennissen bij jou aan huis kost €189,-. Je krijgt dan alle uitleg die je maar nodig hebt over jouw digitale camera, en vul ik dat aan met vele handige tips. Zo’n groepje zou dan ongeveer uit 8 tot 10 personen kunnen bestaan en geef ik de training aan thuis. Gezellig in je eigen omgeving en nog wat leren ook! Meer informatie nodig? Stuur me vrijblijvend een bericht.

Privéles voor Apple iPad of tablet

Het merendeel van mijn cursisten die de iPad instructies volgen zijn voornamelijk senioren (60+) die een iPad gehad of gekocht hebben maar er niet direct wegwijs in worden. Er is altijd wel iemand te vinden in de familie die ook een iPad heeft, maar die hebben niet altijd de tijd of het geduld om de functionaliteit uit te leggen. Maar de training heb ik ook al aan mensen mogen geven die nog jonger waren. Het is altijd lastig om een specifieke doelgroep aan te wijzen maar de praktijk leert dat het toch vaak de oudere gebruikers zijn. Geen probleem, want je bent nooit te oud om iets nieuws te leren.

In de praktijk blijkt dat anderhalf uur training, voor €39,00 voor de meeste gebruikers al voldoende is maar dat hangt grotendeels af van de kennis die er aanwezig is van de persoon zelf. We nemen wel eerst even door wat de wensen zijn, wat je graag wil leren, of waar de moeilijkheden liggen. Aan de hand daarvan gaan we samen aan de slag. De moeilijkheidsgraad hangt af van de gebruiker. Vaak wordt bij een herhaalde afspraak de stof even kort herhaald om te zien of de gebruiker het geleerde nog weet.

privelessen

Het is zeer aan te bevelen om alles wat je leert zelf te noteren, omdat dit de beste manier is om alles te onthouden. Na de eerste training ben je in staat om zelfstandig de basishandelingen uit te voeren en de weg te vinden op de iPad.

Hoeveel training iemand nodig heeft hangt af van het kennisniveau over de iPad of tablet. Vaak zie ik dat de mensen na twee uur les al het nodige weten en de rest zelf verder gaan uitvinden. Maar mocht er behoefte zijn aan extra lessen, dan plannen we die in. Alles gaat in overleg. Voor deze training zijn geen cursusboeken nodig. Van de training zelf krijg je een handige hand-out met daarop weergegeven de belangrijkste punten en een overzicht van enkele handige apps.

Het enige wat je (als we aan huis cursus geven) dient te hebben is een Internetaansluiting, zodat we jou met de iPad/tablet ook online wegwijs kunnen maken.

Videofilms bewerken aan huis

Al enige jaren geeft ik les in het gebruik van software van Magix. Magix is marktleider en hun software is betaalbaar, snel aan te leren en niet te vergeten in de Nederlandse taal.

Wat leer ik dan op een training? Je leert de complete basis van het video bewerken met Magix Video Deluxe (ongeacht de versie) en ga je zelf de opnames bewerken. Bekijk de pagina Video Deluxe op deze website om te zien wat je gaat leren. Denk hierbij aan het op maat knippen van uw film, titels maken en de film voorzien van muziek en effecten. Alle belangrijke handelingen worden uiteraard eerst voorgedaan en wordt er in het begin uitgebreid stilgestaan bij alle belangrijke instellingen. Want dat is de basis. Een training aan huis kost € 169,- en duurt 2.5 uur. Genoemde prijs is inclusief Btw. De software is ook via mij aan te schaffen tegen een gereduceerd bedrag.

Support nodig over de software van MAGIX? Deze geef ik alleen aan mijn eigen cursisten. Anders verwijs ik u door naar www.magix.info om daar uw vraag te stellen.

Scroll naar boven