Cursus smartphone fotografie Hoorn

Smartphone fotografie is niet meer weg te denken. Het is ook zooo ontzettend leuk om te doen en daarom organiseer ik in Hoorn mijn cursus in smartphone fotografie. In 2.5 uur tijd leer ik jou precies wat je weten moet en stellen we aan de hand van oefeningen de smartphone in. De cursus smartphone fotografie in Hoorn is geschikt voor zowel iPhone als Android toestellen. Aan de hand van duidelijke voorbeelden doorlopen we alle belangrijke functies op jouw smartphone en laat ik in woord en beeld zien hoe het gewoon beter kan. Door mijn ervaring als smartphonefotograaf weet ik precies waar je op letten moet. Die kennis draag ik graag aan je over!

Dus heb jij een smartphone van Samsug, Apple, Nokia, Oppo, HUAWEI, Motorola of Sony, dan ben je van harte welkom!

hoorn
Voor Apple iPhone en Android smartphones
hoorn
Workshop tijdens Light Festival

Hoorn als cursuslocatie smartphone fotografie

Fotograferen is niet moeilijk. Het is alleen belangrijk dat je het geconcentreerd doet voor de beste resultaten. De insteek van de cursus is dat we van een ‘kiekje’ naar een foto gaan. Een foto waar je trost op bent. Tijdens het maken van foto’s is het belangrijk dat je een focus hebt om bewust te kiezen voor een bepaalde compositie (uitsnede) en oplet of alles wel in beeld komt zoals jij dat voor ogen hebt. Gewoonweg een knop indrukken leidt niet altijd tot de gewenste resultaten en dat is zonde.

We staan dus uitgebreid stil bij de techniek, met uiteraard een hele duidelijke uitleg, en doorlopen zo alle belangrijke facetten van een foto maken. Waar let je op met het maken van een geschikte compositie, hoe corrigeer je de belichting, handige weetjes en tips en nog heel veel meer! De cursus smartphone fotografie in Hoorn duurt 2.5 uur en kost €34,95 per persoon. Na afloop weet je precies wat er nodig is voor het maken van een goede foto!

De cursus in Hoorn wordt gegeven in Wijkcentrum De Grote Waal en duurt van 19:00 – 21:30 uur.

Cursusdata Hoorn

Naast de cursus geef ik ook met regelmaat workshops. Het verschil tussen een cursus en een workshop is dat een cursus in een lokaal gegeven wordt en met een workshop beginnen we binnen en gaan dan naar buiten om het geleerde in de praktijk te brengen. Mijn workshop locaties zijn dan in Enkhuizen in het Zuiderzeemuseum, in de Japanse tuin Hortus Overzee in Den Helder en vlindertuin Vlindorado in Waarland. De data van de workshops kan je nalezen via deze link.

Overtuigd? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus smartphone fotografie in Hoorn en dan zie ik je daar!

Oh ja, dat zou ik bijna vergeten. De cursus is ook een leuk idee om samen met je collega’s te doen. Tip de personeelsvereniging!

Aanmelden

 • woe. 15 februari 2023 van 19:00 -21:30 uur (cursus)
 • woe. 5 april 2023 van 19:00 – 21:30 uur (cursus)
 • vrij. 12 mei van 10:00 – 13:00 uur (workshop Zuiderzeemuseum)
Hoorn als cursuslocatie
Leer alle functies kennen!

Dit ga ik je o.a. aanleren:

 • Jouw smartphonecamera goed instellen om beter foto’s te maken
 • Maak de beste belichting
 • Beter scherpstellen
 • Verborgen functies ontdekken en gebruiken
 • Betere composities maken
 • Anders kijken naar foto’s
 • Actiefoto’s maken
 • Foto’s nabewerken met handige (gratis) apps
 • Vele aanvullende tips die je direct kan toepassen
 • Gebruik van handige accessoires

  De workshop is GEEN uitleg van de werking van uw smartphone. Daarvoor verwijs ik je naar de handleiding. We gaan aan de slag met de functies die voor het fotograferen van belang zijn.
  Neem ook een kijkje op www.workshopsmartphonefotografie.nl
Indien 'ja' Pas even tonen op cursus
Scroll naar boven