Creatieve Marketeer inhuren in Den Helder

Content ontwerpen, schrijven of andere on- en offline hulp nodig tegen een zeer gunstig en betaalbaar tarief? Lees dan snel even door. Huur mij in als content marketeer op en zorg dat u zichtbaar bent en blijft. Ik help u graag!

Soms komt het voor dat u binnen uw bedrijf iemand nodig hebt die wat online zaken voor u kan oppakken. Zaken waar u zelf geen marketeer voor in dienst heeft, of gewoonweg geen tijd. Dit kan zijn het bijhouden van uw zakelijke Facebookpagina, de zakelijke bedrijfspagina op LinkedIn, of iemand die voor u een flyer op moet maken omdat u die op een beurs wilt kunnen uitdelen. Daarvoor kunt u natuurlijk naar een reclamebureau gaan, maar het is goed om te weten dat ik u met dit soort zaken ook goed kan helpen. En tegen een scherpe uurprijs!

Heeft u even tijd voor een praatje?

Online- en offline werk uitbesteden

Ik werk zelf drie dagen in de week ‘voor de baas’ maar daarnaast ben ik als zzp-er in te huren voor diverse werkzaamheden. Zoals geschreven kan dat zijn om teksten voor u op te stellen en berichten te posten op Social media, maar ook om uw WordPress bedrijfswebsite bij te houden.

Het voordeel voor u is dat ik werk uit handen neem en u er niet speciaal iemand voor in dienst hoeft te hebben. Is er een moment dat er geen werk is op dit gebied, dan hoeft u ook niemand te betalen. Ik zeg win-win!

marketeer

Uiteraard hebben we vooraf even contact zodat ik u precies kan vertellen wat u van mijn werkzaamheden mag verwachten. Naast online werkzaamheden kan ik u ook helpen met het opmaken van diverse reclamematerialen. Denk hierbij aan flyers of advertenties, content voor online gebruik, fotografie en video. Ik durf te stellen dat ik een creatieve duizendpoot ben die goed op de hoogte is van de hedendaagse technieken. Omdat ik zelf ook ondernemer ben kan ik snel inzien wat voor u wel of niet werkt.

Mijn werkzaamheden zijn gebaseerd op een uurtarief die ik vooraf met u bespreken zal zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Marketeer

Mijn diensten

  • Content schrijven voor Social media
  • Content plaatsen en bijhouden van zakelijke Social media pagina’s op Facebook, LinkedIn en Instagram
  • bijhouden van WordPress bedrijfswebsite
  • Flyers en folders ontwerpen
  • Drukwerk verzorgen van opmaak tot druk
  • Fotografie en film
  • Reclame-uitingen ontwerpen
  • Speciaal verzoek? Neem vrijblijvend contact met me op.
Scroll naar boven