Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

About Fred

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Mijn naam is Fred van Eck, en ik ben al vele jaren actief op Internet, bezig met fotografie, het filmen en editten van video en bezig met designwerk. Maar ook met het geven van trainingen, workshops en demonstraties op diverse gebieden. Mijn kennis draag ik graag over op anderen! Ik ben blij als mensen opgaan in hun vak of hobby, en ik ze de handvatten mag aangeven tijdens mijn cursussen. Dit doe ik al sinds 1986. Leuk!

Laat ik starten met te zeggen dat alles wat online gebeurt min aandacht heeft. De ontwikkelingen volg ik op de voet, en lees ik liever een blog over een nieuw online idee dan een boek. De cursussen die ik geef zijn werken met WordPress, LinkedIn, digitale fotografie, video opnames bewerken met software van Magix en iPadlessen voor Senioren. Alle informatie over die cursussen treft u aan op deze website.

Fred van Eck | Cursusleider

Voor fabrikant Magix ben ik jarenlang Multimediatrainer geweest en gaf ik door het gehele land demonstraties in het werken met hun software. Tot op de dag van vandaag werk ik nog graag met de software van dit merk.

Eckkies en Nonlineair Trainingen

Mijn bedrijfsnaam is Nonlineair trainingen maar mijn website draagt de naam Eckkies.nl. Hoe zit dat dan? Vroeger, toen ik nog een klein ventje was, werden mijn broer en ik altijd de ‘eckkies’ genoemd en die naam heb ik nu gebruikt voor mijn website.
De naam Nonlineair trainingen komt voort uit de tijd dat videofilms bewerken nog iets ‘bijzonders’ was. Dat noemden ze non-lineair monteren. Een dikke hobby van me. Tegenwoordig kan iedereen een video’s monteren met de huidige apparatuur. Of in elk geval erg eenvoudig beelden achter elkaar zetten. De naam en de kennis zijn dus nog steeds hetzelfde, alleen is de kennis natuurlijk enorm gegroeid.

Ondanks dat ik een aardig aanbod heb, merk ik toch dat de cursus WordPress bij mij het populairste is. Logisch, want een website bouwen is gewoon leuk werk. Omdat ik zelf ook websites bouw, weet ik waar ik op letten moet, en kan ik voorbeelden uit de praktijk geven aan mijn cursisten. Deze cursus geef ik inmiddels op vijf locaties. Maar ook als privéles aan huis of op het bedrijf, of als webinar.

Fred van Eck aan het uitleggen