Even voorstellen: Fred van Eck

Welkom op mijn website! Leuk dat je interesse heeft om iets te gaan bijleren. Laat ik mezelf even voorstellen zodat je een beetje weet bij wie je een cursus gaat volgen, of misschien een dienst gaat af nemen.

Kennis delen is prachtig om te doen!

“Het is erg fijn om kennis over te dragen. Zeker als ik na afloop zie wat mijn cursisten met het geleerde gedaan hebben”

Een cursus of workshop hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Mijn streven is dus ook om kennis delen voor iedereen betaalbaar te houden. Hoe ik dit kan doen, lees je onderaan deze pagina. Ik hoop je daarom heel graag te mogen ontmoeten op één van de cursuslocaties. Ik sta open voor een leuke samenwerking en zal er alles aan doen om het lesmateriaal zo goed mogelijk aan je over te brengen.

Fred van Eck

Kennis van het gereedschap...

Stimuleert de creativiteit.

Dat is absoluut waar. Als je de gebruikte hard- of software goed kent, ben je in staat om mooie dingen te creëren. En ik help je daar graag bij. Hier en daar een beetje doorzetten, nog eens opnieuw beginnen, en dan doorpakken.

Mijn cursussen zijn ook niet in één keer opgezet. Daar gaat tijd overheen. Dus vooral volhouden, gewoon die ene vraag stellen waar je mee zit, en dan gaat het gegarandeerd lukken!

Eigenaar Nonlineair Trainingen

Duidelijk en betaalbaar!

Voor iedereen!

"Ik wil diverse cursussen aanbieden die voor iedereen betaalbaar zijn. Uiteraard met de nodige support na afloop"

Nonlineair Trainingen is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 34292428.
Eckkies.nl en workshopsmartphonefotografie.nl zijn een onderdeel van Nonlineair Trainingen.

Mijn naam is Fred van Eck, en ik ben al vele jaren actief op Internet, bezig met fotografie, het filmen en editten van video en bezig met designwerk. Maar ook met het geven van trainingen, workshops en demonstraties op diverse gebieden. Mijn kennis draag ik graag over op anderen! Ik ben blij als mensen opgaan in hun vak of hobby, en ik ze de handvatten mag aangeven tijdens mijn cursussen. Dit doe ik al sinds 1986. Leuk!

Laat ik starten met te zeggen dat alles wat online gebeurt min aandacht heeft. De ontwikkelingen volg ik op de voet, en lees ik liever een blog over een nieuw online idee dan een boek. De cursussen die ik geef zijn werken met WordPress, LinkedIn, digitale fotografie, video-opnames bewerken met software van Magix en help ik ouderen met online banking via de Kopgroep bibliotheken. Alle informatie over die cursussen treft u aan op deze website.

Trouwreportages in Den Helder e.o.

Naast al mijn cursussen, verzorg ik ook regelmatig trouwreportages in de regio van Den Helder. Ik maak al ruim 20 jaar trouwreportages en heb zo al menig stadhuis of gemeentehuis van binnen mogen bekijken. Mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering van het bruidspaar. Jullie geven mij aan wat de wens is en daar speel ik op in. Modern of klassiek, geposeerd of lekker spontaan, binnen of buiten, laat het me weten en ik maak er iets moois van.

Je kunt kiezen uit een complete reportage van de dag (excl. feest) of alleen de ceremonie op het gemeentehuis. Op het trouwfeest loopt tegenwoordig iedereen rond met een smartphone, dus dat komt vast goed. Ik kan zelfs tijdens de trouwdag in een uurtje de gasten vermaken met een korte workshop smartphone fotografie. Dan zijn jullie verzekerd van goede foto’s.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor een gesprek en dan neem ik voorbeelden mee van mijn werk. Vanwege privacy heb ik geen beelden op deze website staan, maar uiteraard kan ik wel werk komen laten zien, zodat jullie weten wat je mag verwachten. Een afspraak maak je eenvoudig via een WhatsApp-bericht of het contactformulier.

Fred van Eck

Voor fabrikant Magix ben ik jarenlang Multimediatrainer geweest en gaf ik door het gehele land demonstraties in het werken met hun software. Tot op de dag van vandaag werk ik nog graag met de software van dit merk.

Eckkies en Nonlineair Trainingen
Mijn bedrijfsnaam is Nonlineair trainingen maar mijn website draagt de naam Eckkies.nl. Hoe zit dat dan? Vroeger, toen ik nog een klein ventje was, werden mijn broer en ik altijd de ‘eckkies’ genoemd en die naam heb ik nu gebruikt voor mijn website.
De naam Nonlineair trainingen komt voort uit de tijd dat videofilms bewerken nog iets ‘bijzonders’ was. Dat noemden ze non-lineair monteren. Een dikke hobby van me. Tegenwoordig kan iedereen een video’s monteren met de huidige apparatuur. Of in elk geval erg eenvoudig beelden achter elkaar zetten. De naam en de kennis zijn dus nog steeds hetzelfde, alleen is de kennis natuurlijk enorm gegroeid.

Ondanks dat ik een aardig aanbod heb, merk ik toch dat de cursus WordPress en smartphonefotografie bij mij de populairste zijn. Logisch, want een website bouwen en foto’s maken is gewoon leuk om te doen. Omdat ik zelf ook websites bouw, weet ik waar ik op letten moet, en kan ik voorbeelden uit de praktijk geven aan mijn cursisten. Deze cursus geef ik inmiddels op vijf locaties. Maar ook als privéles aan huis of op het bedrijf, of als webinar.

Betaalbare hulp voor ondernemers

Tot slot is het goed om te weten dat ik mijn kennis en diensten ook inzet om bedrijven te helpen. Dat varieert van hulp met Social media tot het bijhouden van de bedrijfswebsite. Ook hier kies ik ervoor om alles betaalbaar te houden, maar toch kwaliteit te leveren.

Mijn cursussen, workshops en andere diensten kan ik betaalbaar houden omdat ik zelf drie dagen per week bij een internationaal bedrijf werk waar ik de PR & Communicatie verzorg en daar mijn bron van inkomsten van heb. Als zzp-er kan ik mijn eigen diensten aanbieden en daarom de prijs aantrekkelijk houden. Ik heb geen groot kantoor, want ik werk vanuit huis. 

Zullen we anders beginnen met een kopje koffie? Want er is meer mogelijk dan je denkt en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Scroll naar boven