Even voorstellen: Fred van Eck

Welkom op mijn website! Leuk dat u interesse heeft om iets te gaan bijleren. Laat ik mezelf even aan u voorstellen zodat u een beetje weet bij wie u een cursus gaat volgen.

Kennis delen is prachtig om te doen!

“Het is erg fijn om kennis over te dragen. Zeker als ik na afloop zie wat mijn cursisten met het geleerde gedaan hebben”

Ik zal mezelf op deze pagina even kort aan u voorstellen. Dan weet u met wie u te maken heeft, en wat mijn achtergrond is. Ik hoop u heel graag te mogen ontmoeten op één van de cursuslocaties. Ik sta open voor een leuke samenwerking!

Fred van Eck

Kennis van het gereedschap...

Stimuleert de creativiteit.

En dat is echt waar. Als u de gebruikte hard- of software goed kent, bent u in staat om mooie dingen te creëren. En ik help u daar graag bij. Hier en daar een beetje doorzetten, nog eens overnieuw beginnen, en dan doorpakken.

Mijn cursussen zijn ook niet in één keer opgezet. Daar gaat tijd overheen. Dus vooral volhouden, gewoon die ene vraag stellen waar u mee zit, en dan gaat het gegarandeerd lukken!

Eigenaar Nonlineair Trainingen

Duidelijk en betaalbaar!

Voor iedereen!

"Ik wil betaalbare cursussen en diensten aanbieden die voor iedereen betaalbaar zijn. Uiteraard met de nodige support na afloop"

Nonlineair Trainingen is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 34292428.
Eckkies.nl en workshopsmartphonefotografie.nl zijn een onderdeel van Nonlineair Trainingen.

Mijn naam is Fred van Eck, en ik ben al vele jaren actief op Internet, bezig met fotografie, het filmen en editten van video en bezig met designwerk. Maar ook met het geven van trainingen, workshops en demonstraties op diverse gebieden. Mijn kennis draag ik graag over op anderen! Ik ben blij als mensen opgaan in hun vak of hobby, en ik ze de handvatten mag aangeven tijdens mijn cursussen. Dit doe ik al sinds 1986. Leuk!

Laat ik starten met te zeggen dat alles wat online gebeurt min aandacht heeft. De ontwikkelingen volg ik op de voet, en lees ik liever een blog over een nieuw online idee dan een boek. De cursussen die ik geef zijn werken met WordPress, LinkedIn, digitale fotografie, video-opnames bewerken met software van Magix en iPadlessen voor Senioren. Alle informatie over die cursussen treft u aan op deze website.

Fred van Eck

Voor fabrikant Magix ben ik jarenlang Multimediatrainer geweest en gaf ik door het gehele land demonstraties in het werken met hun software. Tot op de dag van vandaag werk ik nog graag met de software van dit merk.

Eckkies en Nonlineair Trainingen
Mijn bedrijfsnaam is Nonlineair trainingen maar mijn website draagt de naam Eckkies.nl. Hoe zit dat dan? Vroeger, toen ik nog een klein ventje was, werden mijn broer en ik altijd de ‘eckkies’ genoemd en die naam heb ik nu gebruikt voor mijn website.
De naam Nonlineair trainingen komt voort uit de tijd dat videofilms bewerken nog iets ‘bijzonders’ was. Dat noemden ze non-lineair monteren. Een dikke hobby van me. Tegenwoordig kan iedereen een video’s monteren met de huidige apparatuur. Of in elk geval erg eenvoudig beelden achter elkaar zetten. De naam en de kennis zijn dus nog steeds hetzelfde, alleen is de kennis natuurlijk enorm gegroeid.

Ondanks dat ik een aardig aanbod heb, merk ik toch dat de cursus WordPress en smartphonefotografie bij mij de populairste zijn. Logisch, want een website bouwen en foto’s maken is gewoon leuk om te doen. Omdat ik zelf ook websites bouw, weet ik waar ik op letten moet, en kan ik voorbeelden uit de praktijk geven aan mijn cursisten. Deze cursus geef ik inmiddels op vijf locaties. Maar ook als privéles aan huis of op het bedrijf, of als webinar.

Content marketeer nodig?

Tot slot is het goed om te weten dat ik mijn kennis en diensten ook inzet om bedrijven te helpen. Dat varieert van hulp met Social media tot het bijhouden van de bedrijfswebsite. Ook hier kies ik ervoor om alles betaalbaar te houden, maar toch kwaliteit te leveren. Klik even verder om te zien of ik misschien iets voor u kan betekenen. Zullen we anders beginnen met een kopje koffie?

Scroll naar top