bedankt

Bedankt voor 2023!

πŸπŸŽπŸπŸ‘: 𝐑𝐞𝐭 𝐒𝐬 𝐦𝐨𝐨𝐒 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐞𝐬𝐭!
Dan bedoel ik dit afgelopen jaar. Maar met zo’n kop zou je misschien denken dat ik ga stoppen, maar dat is zeker niet het geval. Dit was een goed jaar was dit voor mijn bedrijfje en heb ik er zoveel connecties aan over gehouden, nieuwe mensen ontmoet en vooral bij veel bedrijven te gast geweest met mijn trainingen en workshops. Of dit nu was voor een training in het werken met WordPress websites, of het geven van een workshop smartphone fotografie in diverse uithoeken van ons land.

Dan wil ik de mensen van Wijkcentrum De Oever Oudorp Alkmaar, Vlindertuin Vlindorado, Hortus Overzee, DΓ­t Is Den Helder, Zuiderzeemuseum en Sail Den Helder even apart bedanken voor de uiterst prettige samenwerking! Zonder jullie medewerking zou ik ook niet verder komen.

Er was veel aandacht en interesse voor de workshops in smartphone fotografie. Dit begon vlak voor de coronaperiode als een β€˜dingetje’ wat ik mocht doen op een verjaardag, maar is uitgegroeid tot een volwaardige workshop met vele handige tips, trucs en wetenswaardigheden. Hierin komt mijn eigen kennis als smartphone fotograaf natuurlijk erg van pas. Hier ga ik dan in 2024 natuurlijk ook gewoon mee door en heb ik de afgelopen maand weer het één en ander verbetert. Als jij dit ook leuk vindt, wil ik je even tippen dat ik bijna elke week een blogartikel schrijf over smartphone fotografie met handige tips. Klik dan eens door naar de blogs.

Dan π€πˆ (π€π«π­π’πŸπ’πœπ’πšπ₯ 𝐈𝐧𝐭𝐞π₯π₯𝐒𝐠𝐞𝐧𝐜𝐞). Dit vind ik persoonlijk zo gaaf en interessant, dat ik er bijna dagelijks mee bezig ben. Daar is ook deze kerstfoto mee gemaakt. Ik heb lang nagedacht hoe ik dit kan integreren in mijn workshops en daar ben ik uit. Ik wil de deelnemers dan β€˜zachtjes’ kennis laten maken met wat mogelijkheden. Ik merk dat AI voor een hoop mensen nog β€˜ver van hun bed is’ en vooral eng, maar dat hoeft niet. Ik ga laten zien wat er wel kan om de mensen in elk geval op weg te helpen. Dit zal een klein deel gaan uitmaken van de workshops, maar de hoofdmoot is en blijft natuurlijk smartphone fotografie en hoe je hier de beste resultaten mee kunt behalen. Dus wees vooral niet bang dat ik het ingewikkeld ga maken. Ik durf te stellen dat ik moeilijke materie helder uit kan leggen zoals je dat van mij gewend bent.

V𝐫𝐒𝐣𝐰𝐒π₯π₯𝐒𝐠𝐞𝐫𝐬𝐰𝐞𝐫𝐀
Niet al mijn werkzaamheden doe ik omdat ik ervoor betaald word. Ik ben ook betrokken bij vrijwilligerswerk. Gewoon omdat het leuk is om te doen. Zo ben ik regelmatig actief in Theater de Kampanje en help ik in samenwerking met de KopGroep Bibliotheken en de Rabobank senioren op weg met online bankzaken. Dat laatste omdat ik graag mensen verder wil helpen en ik kennisoverdracht één van de leukste dingen vindt om te doen. In het nieuwe jaar ga ik daar dan ook mee door.

Best een druk jaar, maar dat geeft mij voldoening. Blijf me volgen voor meer updates en ontwikkelingen. Voor nu wil ik iedereen bedanken voor jullie input, de samenwerking, een connectie of deelname aan één van mijn workshops of cursus en wens ik je/jullie fijne feestdagen toe! Op naar nieuwe uitdagingen! Voor volgend jaar staan er weer onwijs gave dingen op het programma. Volg me voor updates!

#bedankt #fijnefeestdagen #nieuwjaar #kansen #workshops

Scroll naar boven