Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Magix Video Deluxe Haarlem

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Cursus Magix Video Deluxe Haarlem

magix

Op zaterdag 21 maart organiseer ik in Wijkcentrum De Wereld te Haarlem een cursus videofilms bewerken met het populaire Magix Video Deluxe. De cursus is geschikt voor elke versie van dit mooie programma. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw eigen pc of laptop, videobeelden, en een goed werkende versie van het programma.

Magix Video Deluxe 2020 of ouder

Elk jaar komt Magix met een nieuwe versie van hun programma, maar dat wil niet zeggen dat u altijd maar de laatste nieuwe versie moet hebben. Het is alleen wel zo dat de versies na 2017 aanzienlijk beter geworden zijn en veel soepeler lopen. Ook op wat oudere systemen.

Voor mijn cursus Magix Video Deluxe maakt het echter niet uit welke versie u gebruikt. Ik leer u goed werken met dit programma en zorg dat u de juiste instellingen gebruikt. De cursus kost €149,- per persoon. Meer informatie over de lesstof en opgeven kan via de speciale Magix pagina op deze website.

Video Deluxe kopen

Toch toe aan een nieuwe versie? U kan de nieuwste versie van dit programma ook via mij bestellen tegen een gereduceerd bedrag. Gebruik hiervoor het contactformulier. Geef hierbij aan of u de basis, plus of premium-versie wilt aanschaffen.