Pubquiz voor iedereen

Neem het online gezellig tegen elkaar op met de meest uiteenlopende quizvragen. Reageer snel en scoor die punten. Het enige waar je zelf voor moeten zorgen is een hapje en een drankje. Na 50 minuten weten we wie de winnaar geworden is. Let’s quiz met de pubquiz van Eckkies!

Versla je familie, vrienden en kennissen met mijn online pubquiz. Doe jij ook mee?

Betaalbare pubquiz voor particulier of bedrijf

Het begon allemaal als een grap tijdens de Coronacrisis en wilde ik online weleens een quiz organiseren voor collega’s. Maar dat het daarna zo’n succes zou worden had ik niet verwacht. Nu organiseer ik pubquizzen voor families, vrienden, kennissen en voor bedrijven. Niet omdat het moet, maar omdat het zo leuk is om te doen.

Corona heeft veel online creativiteit teweeg gebracht. Mijn core-business is het geven van trainingen in WordPress, LinkedIn, (smartphone)Fotografie en videomontage. Maar omdat de leslokalen niet open mochten, ben ik toch eens gaan rondkijken wat de mogelijkheden zijn om toch online bezig te blijven.

Alle quizzen bestaan uit 70 vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uw algemene kennis wordt behoorlijk getest, maar dat maakt het ook weer extra leuk. Op dit moment zijn er twee quizzen beschikbaar met ZEER uitlopende onderwerpen over algemene kennis, sport, weetjes, humor, biologie, topografie, entertainment en nog veel meer, en de derde quiz is een filmquiz voor de echte filmliefhebber. Vragen over alles wat met films te maken heeft. Vragen over regisseurs, quotes, bijzondere momenten, titels, acteurs en beroemde scenes uit films. Alle quizzen hebben halverwege een korte pauze van 5 minuten.

De quiz is gewoon te spelen op uw smartphone, computer of tablet en zijn de antwoorden direct aan te klikken. Hierdoor ziet u direct uw punten en die van uw tegenstanders.

Mochten er aan het einde meerdere winnaars zijn, dan is de winnaar degene die de vragen het snelst van een antwoord heeft voorzien. Dat gaat geheel automatisch. De duur van zo’n pubquiz is ongeveer 45 minuten en kost €149,- ex. BTW. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger het voor u is. Als u al met 15 mensen deelneemt, is het iets meer dan €12- p.p. Een avondje naar de kroeg is duurder. 

Desgewenst met uw bedrijfslogo voor- en achteraf zonder extra kosten.

Zo werkt de pubquiz

  • Plan een datum en tijd
  • De organisator ontvangt een link met inlogcode voor alle deelnemers
  • Maximaal 50 deelnemers per quiz
  • Log 5 – 10 minuten van tevoren in om te kijken of alles bij u werkt
  • En gaan!
  • Na afloop ontvangt u een score overzicht

Alles verloopt volledig automatisch. De deelnemers hoeven alleen maar op tijd in te loggen op hun mobiel, tablet of computer. May the best man, or woman, win!

pubquiz eckkies

Pubquiz met of zonder presentator

De pubquiz kan ik op verschillende manieren aanbieden. Want het is ook mogelijk dat de quiz georganiseerd wordt met een presentator om het geheel aan elkaar te praten. Dan spelen we hem via MS Teams of Zoom. Iedereen wordt online welkom geheten en kan er desgewenst nog een promovideo van uw bedrijf afgespeeld worden of een bedrijfspresentatie. Daarin bent u vrij. Daarna zal de presentator, ik dus, de vragen presenteren, aan elkaar praten en kunnen de deelnemers de antwoorden in uw smartphone, computer of tablet invoeren. Deze versie kost €299,- ex. btw. 

Een pubquiz organiseren is erg leuk zijn de vragen zeer uiteenlopend. Op verzoek kunnen de vragen ook aangepast worden met bijvoorbeeld meer sport, meer film en entertainment of andere leuke onderwerpen. De basisversie van €149,- is al zeer breed en in de meeste gevallen toereikend. Nieuwsgierig geworden en even een leuke pubquiz doen met de collega’s voor bij de vrijdagmiddagborrel? Stuur me gewoon een berichtje.

p.s. de quiz kan ingepland worden op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

Tot ziens bij de Pubquiz!

pubquiz
Leuk idee voor de personeelsvereniging.
Het juiste of foute antwoord is direct zichtbaar.
pubquiz
Of een quiz met de sportclub.
Scroll naar boven