korting

Cursus met korting

Het leven is al duur genoeg. Daarom is het leuk om te melden dat je op vertoon van een Alkmaar, Omring of Dijk en Waardpas, bij mij een korting krijgt van maar liefst 10%! Dat is toch leuk binnen komen dacht ik zo. Tijdens het aanmelden voor een cursus kun je dit opgeven en op de cursusdag zelf wil ik even dat de pas aan mij getoond wordt. De korting is voor de persoon wiens naam op de pas genoemd staat.

Korting op creatieve cursussen

De korting krijg je op de cursus en workshops in smartphone fotografie, websites bouwen met WordPress. Voor deze cursussen staan de diverse datums al in de planning op de betreffende pagina’s. Staat jouw gewenste datum er niet bij of komt het niet uit? Binnenkort zet ik er weer nieuwe datums bij. De smartphone cursussen zijn meestal op woensdagavond en zaterdagochtend, afhankelijk van de locatie.

Momenteel bied ik cursussen aan in Den Helder, Alkmaar, Waarland, Uitgeest, Hoorn en Enkhuizen. Binnenkort komt daar ook Heerhugowaard nog bij. Dus is er altijd wel een cursus bij jou in de buurt.

korting
Scroll naar boven