korting

Cursus met korting

Het leven is al duur genoeg. Daarom is het leuk om te melden dat je op vertoon van een Alkmaar, Omring of Dijk en Waardpas, bij mij een korting krijgt van maar liefst 15%! Dat is toch leuk binnen komen dacht ik zo. Tijdens het aanmelden voor een cursus kun je dit opgeven en op de cursusdag zelf wil ik even dat de pas aan mij getoond wordt. De korting is voor de persoon wiens naam op de pas genoemd staat.

Korting op creatieve cursussen

De korting krijg je op de cursus en workshops in smartphone fotografie, websites bouwen met WordPress. Voor deze cursussen staan de diverse datums al in de planning op de betreffende pagina’s. Staat jouw gewenste datum er niet bij of komt het niet uit? Binnenkort zet ik er weer nieuwe datums bij. De smartphone cursussen zijn meestal op woensdagavond en zaterdagochtend, afhankelijk van de locatie.

Momenteel bied ik cursussen aan in Den Helder, Alkmaar, Waarland, Uitgeest, Hoorn en Enkhuizen. Binnenkort komt daar ook Heerhugowaard nog bij. Dus is er altijd wel een cursus bij jou in de buurt.

korting

Smartphone fotografie cursus tijdens SAIL 2023

Je gaat dit de komende tijd vast meer tegenkomen, want de SAIL is dit jaar weer in Den Helder. Daar kijk ik zelf altijd weer naar uit omdat er zoveel leuke fotomomenten zijn, de gezellige drukte en is er veel te doen in de stad zelf. Via Citymarketing Den Helder ben ik in contact gekomen met de eigenaar van een prachtige sloep waarmee ik met cursisten een workshop smartphone fotografie ga doen. ZEER bijzonder en uniek!

We beginnen eerst binnen op een mooie locatie in de Helderse haven en gaan we daarna zo’n anderhalf uur varen langs en tussen de vele schepen door. Dichter bij de schepen kun je niet komen. De totale workshop zal zo’n drie uur in beslag gaan nemen en gaat u gegarandeerd hele mooie plaatjes maken! De prijs van deze workshop is € 59,50 per persoon. Maar met één van de eerder genoemde passen ontvangt u toch weer die leuke korting. Wees er op tijd bij want er kunnen per workshop 30 deelnemers mee.

Scroll naar boven