demonstratie f

Foto en video demonstraties

Op zondag 16 mei (en alternatief op zondag 27 juni) gaan we aan boord van een schip in Beverwijk diverse leuke en informatieve demonstraties en workshops verzorgen op foto- en videogebied. Het is een evenement die u als hobbyist niet wil missen. Zelf zal ik een demonstratie gaan verzorgen met het populaire MAGIX Video Deluxe. Het geheel wordt georganiseerd door Photobrandstore uit Heemskerk.

We hebben zondag 16 mei als start gekozen maar zijn we natuurlijk afhankelijk van de corona situatie op dat moment. Mocht dit niet lukken, dan schuiven we door naar zondag 27 juni. Deelname aan dit evenement kost € 99,- en krijgt u zeer leerzame, leuke en gezellige dag!

Gevarieerd programma voor de hobbyist

U stapt in Beverwijk op ons Photobrandstore schip en gaat genieten van tocht naar Amsterdam en weer terug, vol met fotoactiviteiten! We zullen achter het centraal station de kenmerkende Eye-catchers vanuit een te gek perspectief bekijken én natuurlijk fotograferen. Aan boord kunt u o.a.

 • Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van bekende/beroeps fotografen. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft hij of zij deze uitgekozen? Heel erg leerzaam!
 • Loop over onze gadget promenade waar meerdere leveranciers uitleg geven over hun product. Voel, test en beleef het product voordat je het koopt!
 • Schiet met scherp! Op de shooting range op het bovendek staan er verschillende lenzen voor u klaar.
 • Bekijk de oevers en architectuur eens met een verrekijker. Tijdens de gehele vaart kunt u verrekijkers uitproberen en u laten voorlichten door de experts van het merk zelf!
 • Kijk mee naar een Live workshop modelfotografie met GODOX. Zie de opbouw van de foto voor uw neus gebeuren en zie hoe makkelijk u dit thuis ook kunt doen.
 • Luister naar Fred van Eck, hij geeft een demonstratie over filmen en videomontage met Magix Video Deluxe
 • Leer van Ton van der Heide, RAW bewerking via Photoshop Elements
 • Een aantal spectaculaire fotogenieke verrassingen!
 • En natuurlijk genieten van de tocht zelf! Een mooie boot, een te gek uitzicht, een lekker koud drankje en een hapje erbij…….dat is toch een topzondag!
 • De boot is zó groot dat er 600 personen op kunnen. Dit gaan wij echter niet doen, we nemen slechts 250 mensen mee zodat we allemaal lekker de ruimte hebben!
 • Als we door corona nog niet mogen varen, varen we op 27 juni 2021. Wanneer we dan nog steeds niet mogen varen krijgt u uw ticketgeld terug!

Inschrijven Photobrandstore cruise

We gaan er een mooi evenement van maken en zijn we overtuigd dat we een goed programma voor u hebben samengesteld. Wij doen er alles aan om deze dag veilig en sfeervol te laten verlopen, en u een uniek evenement voor te schotelen. Neem lekker uw eigen apparatuur mee om alles uit te proberen. En als u er toch bent kunt u meteen die ene vraag nog even stellen aan de mensen van de diverse merken. Of dat nu over foto, video of videomontage gaat.

Hebben we al verteld dat we ook prachtige aanbiedingen hebben? Inschrijven kan via onderstaande knop. Tot binnenkort!

Scroll naar boven