Magix Video deluxe demo

Op zaterdag 28 maart a.s. zal ik vier demonstraties verzorgen in het werken met MAGIX Video Deluxe bij Photobrandstore in Heemskerk. De eerste demonstratie zal starten om 10:00 uur.

Photobrandstore Heemskerk

Tijdens mijn demo’s zal ik beginnen met enkele handige tips en trucs te behandelen tijdens het opnemen van video met een fotocamera, een videocamera of mobiele telefoons. Denk hierbij aan microfoons, statiefjes en filters. Allemaal om een zo goed mogelijke opname te maken met uw camera.

Veel ervaring met videomontage

Ik ben zelf al vele jaren actief op het videogebied en ben zelfs ooit begonnen, toen de winkel nog Foto Blom heette, in de winkel die nu Photobrandstore heet. Nu ben ik daar op 28 maart terug, en zal ik mijn kennis delen over video en vooral videomontage. Dit zal ik doen met het Nederlandse programma MAGIX Video Deluxe.

De toegang tot de demo’s is geheel gratis, maar dient u zich wel vooraf aan te melden op de website van Photobrandstore. De sessies duren ongeveer een uur en kunt u zien wat er allemaal mogelijk is met videomontage en laat ik u graag zien hoe eenvoudig het tegenwoordig allemaal kan zijn.

Bekijk de promo hieronder en graag zie ik u tegemoet op zaterdag 28 maart in Heemskerk!

Scroll naar boven