LinkedIn training

Hoe maak je een LinkedIn profiel aan?

Dat is erg eenvoudig. Surf naar LinkedIn.com, maak een account aan en dat is het. Maar dan? Hoe maak ik nu een goed profiel aan? Wat zet ik dan op dit profiel? Wat kan ik verder met LinkedIn? Op deze en andere vragen staan we uitgebreid stil tijdens de LinkedIn training die ik verzorg in Alkmaar, Haarlem, Uitgeest en Hoorn. De training is ook als webinar te volgen of als privéles. Welke vorm u ook kiest, het eindresultaat is hetzelfde en heeft u na afloop de juiste kennis om uw profiel optimaal te benutten. Laat de connecties maar komen!

Wat is LinkedIn?

LinkedIn is het grootste professionele netwerk op het internet. Het is uw online visitekaartje om connecties te maken en te versterken, uw kennis en expertise in de spotlights te zetten en een mooie manier om op te vallen bij bijvoorbeeld recruiters.

Maar zo’n profiel aanmaken is natuurlijk wel wat werk. Hoe meer energie u steekt in een goed profiel, hoe sneller u resultaten gaat boeken en opvallen. Met mijn LinkedIn trainingen kan ik u snel op weg helpen en geef ik de tools en tips om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Moeilijk? Nee! Tijdrovend? Ach, we doen het tenslotte met een doel. En dan moet u er wel wat tijd insteken. 

Na mijn training heeft LinkedIn geen geheimen meer voor u en kunt u vol zelfvertrouwen aan de slag met uw profiel. Toch nog vragen. U krijgt kosteloze support en begeleiding na afloop. Gegarandeerd!

LinkedIn training

Hoe ga ik aan de slag met dit platform?

Tijdens de groepsles of webinar bekijken we de diverse profielen en laat ik zien wat wel en niet werkt. Maar ook hoe u uw profiel kan laten opvallen. In uw profiel plaatsen we uw professionele ervaringen, vaardigheden, interesses en, als u dat wilt, laten zien dat u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Vervolgens gaan we aan de slag met uw netwerk en zal ik laten zien hoe u uw netwerk kan laten groeien, de do’s and don’ts op LinkedIn, en laat ik de beste tijd om te posten zien. Dit geldt ook voor bedrijfsprofielen.

Training voor bedrijven en particulieren

De LinkedIn training duurt ongeveer twee uur en is naast particulieren ook geschikt voor bedrijven. Ik ben zelf erg actief op het platform en werk er bijna dagelijks op. Daardoor kan ik u de handvatten geven om zelf actief aan de slag te gaan. De training wordt gegeven op mijn cursuslocaties in Alkmaar, Uitgeest of Haarlem maar ook als een privéles. Dan gaan we aan de slag met uw specifieke vragen en kunnen we ook uw profiel samen opzetten.

Voor bedrijven geef ik de LinkedIn training bij u op het bedrijf of kan ik hem aanbieden als webinar. Dan kan iedereen de training volgen vanuit huis of andere werkplek. Uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van vragen. De training heb ik inmiddels ook mogen geven bij grotere bedrijven als Spruit Transmissies uit Alkmaar, Peterson Chemicals in Den Helder, Variopool uit Oudkarspel, Port of Den Helder, Stam & CO uit Alkmaar en MAK Aandrijvingen uit Lelystad. 

LinkedIn training

Groepsles, privéles of webinar met LinkedIn

Is het besluit genomen en wilt u echt alles uit dit mooie platform halen? Schrijf dan vandaag nog in voor de training. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een training op locatie of webinar. Tocht liever een 1:1 sessie? Dat kan voor slechts € 159,- per persoon. Lees verder op deze website over de onderwerpen die we gaan behandelen. Nu u er toch bent meteen maar een connectie aangaan? Stuur me gerust een uitnodiging via LinkedIn.

Scroll naar boven