betaalbare cursussen

Betaalbare cursussen WordPress en LinkedIn in Alkmaar, Uitgeest, Hoorn en Haarlem

Vanaf september 2021 zijn er weer WordPress cursussen gepland in Noord-Holland. De WordPress cursus duurt zes uur en worden gegeven op diverse goed bereikbare locaties. Tijdens de cursus waarin u de volledige basis van websites bouwen met WordPress gaat leren, is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen. U gaat zelf aan de slag in een online lesomgeving om het geleerde direct in praktijk om te zetten. Hiervoor voert u diverse oefeningen uit die eerst duidelijk aan u worden voorgedaan.

Bij de WordPress cursus zit een uitgebreid naslagwerk zodat u het geleerde ook thuis nog eens rustig kunt nalezen. Daarnaast krijgt u exclusief en onbeperkt toegang tot een eigen videportaal waar ook de oefeningen nog eens in woord en beeld voorgedaan worden. Natuurlijk is er koffie of thee beschikbaar.

Kosteloze support na WordPress cursus

Support is belangrijk. Ook na de cursus. Mocht u na afloop nog een stukje begeleiding nodig hebben, of toch nog wat vragen hebben, dan kunt u geheel kosteloos support aanvragen. Want ik weet hoe fijn het is dat je na afloop nog even dat ene vraagje kan stellen.

Een cursus WordPress kost € 239,- per persoon en is geschikt voor particulieren die websites bouwen als hobby, maar ook voor bijvoorbeeld Marketeers die voor hun werk een website moeten onderhouden. De rode draad door de cursus is SEO. Dit is de afkorting voor Search Engine Optimalisation. We gaan dus een website bouwen tijdens de cursus en leg ik u stap voor stap uit hoe u dit het beste kan doen om goed opgepikt te worden voor zoekmachines. Daarvoor laat ik u ook een aantal onmisbare tools zien.

Wordpress cursus
Kleine groepjes voor maximale aandacht.

Duidelijk en betaalbare cursussen

Al mijn cursussen zijn betaalbaar. Daar krijg ik ook regelmatig vragen over hoe dit kan. Als het zo voordelig is, mag ik dan wel wat verwachten?

Ja, u mag zeker iets verwachten! Ik kan mijn prijzen betaalbaar houden omdat ik ook drie dagen per week werk bij een groot bedrijf en daar een goede baan heb. Daardoor kan ik mijn cursusprijzen betaalbaar houden. En dat ze duidelijk zijn blijkt wel uit de reviews die ik na afloop mag ontvangen. Ik geef al ruim 20 jaar cursussen en weet inmiddels wel wat cursisten verwachten. Kennis, gedegen uitleg, hulp na afloop en lekkere koffie. Dus geen zorg! Ik blijf betaalbare cursussen aanbieden. Niet alleen in WordPress maar ook trainingen in LinkedIn, digitale fotografie, smartphone fotografie en videomontage.

Mag ik u binnenkort begroeten op één van mijn locaties in Alkmaar, Uitgeest, Hoorn en Haarlem? Geen groepsles? Dan is er ook de optie om een privéles te volgen, een webinar of bij u aan huis of bedrijf. Heel veel mooier kan ik het aanbod niet voor u maken.

De nieuwe cursusdata staan inmiddels op de betreffende pagina’s.

Scroll naar boven