ondernemers in spanje

Workshop smartphone fotografie in Zuid-Spanje

Binnenkort begint de vakantiedrukte weer aan de Spaanse Costa. Veel toeristen, een hoop drukte en dat een heel seizoen lang. Maar dan weten jullie als geen ander wat er allemaal gedaan moet worden om die toerist bij jou in het bedrijf te krijgen. Of dit nu een B&B is of een restaurant. De keuze is groot en je moet de klant al in een vroeg stadium laten weten dat jij er bent.

De meesten van jullie zullen dit zelf online doen. Een mooie pagina op Booking.com, een Facebook– en Instagrampagina of andere social. Mijn naam is Fred van Eck, ik ben een Nederlandse ondernemer in PR & Communicatie en help ondernemers (betaalbaar) met de vindbaarheid van hun WordPress website, ontzorg ondernemers met hun social media en… ik ben smartphone fotograaf! Lees even verder als ik je aandacht heb, want ik heb twee items die ik even onder de aandacht wil brengen…

Maak betere foto's met jouw smartphone

Ja, u leest het goed. Ik kom een workshop smartphone fotografie geven in Benalmadena en Carihuela. Speciaal voor ondernemers en particulieren die betere foto’s willen maken met hun smartphone, maar niet alle (verborgen) functies kennen van hun Apple of Android smartphone. Deze cursus geef ik al geruime tijd in Nederland en zijn een succes. In 2.5 uur tijd ga ik in woord en beeld laten zien hoe je echt betere foto’s kan maken. Natuurlijk gaan jullie dat ook direct uitproberen. Deze smartphone cursus kost €39,95 per persoon.

Daarnaast laat ik jullie enkele handige apps zien die je gewoon op je smartphone moet hebben. En ze zijn nog gratis ook!

De workshops geef ik op maandag 1 mei bij Finca La Vida Loca in Benalmadena en op en dinsdag 2 mei bij Ibiza Style restaurant in Torremolinos. Meld je vandaag nog aan want vol is vol!

Dit ga je leren met de workshop

 • Jouw smartphonecamera goed instellen om beter foto’s te maken
 • Maak de beste belichting (onder- en overbelichten)
 • Sfeer in je foto’s
 • Beter scherpstellen en focus verleggen
 • Verborgen functies ontdekken en gebruiken (ja, die zijn er echt)
 • Betere composities maken 
 • Anders kijken naar foto’s
 • Actiefoto’s maken
 • Handige ‘weetjes’ 
 • Foto’s nabewerken met handige (gratis) apps
 • Vele aanvullende tips die je direct kan toepassen
 • Gebruik van handige accessoires
 • De aanvangstijd van de workshops zijn 12:30 uur en duren tot 15:00 uur. Inloop vanaf 12:00 uur.
 • De workshop is GEEN uitleg van de werking van uw smartphone. Daarvoor verwijs ik je naar de handleiding. We gaan aan de slag met de functies die voor het fotograferen van belang zijn.

Hulp met website en socials

En het tweede item welke ik even onder de aandacht wil brengen is dit; met enige regelmaat maak ik ook foto’s in opdracht. Deze opdrachten komen dan voort uit het feit dat ik ook websites bouw voor bedrijven en particulieren. Dan is het handig dat ik ook zelf de fotografie verzorg omdat ik dan weet wat er in beeld moet komen of dat ik dan niet op een derde partij hoef te wachten. De foto’s worden dan geschoten met mijn Apple iPhone 13 of professionele spiegelreflexcamera van Sony

In Benalmadena ben ik bevriend met een echtpaar die daar een prachtige Bed and Breakfast hebben. Een werkelijke super locatie. Voor hun website van deze B&B, welke ik ook beheer, maak ik regelmatig nieuwe foto’s zodat alles actueel blijft. De meest recente foto’s zijn te bekijken op de website Fincalavidaloca.com
Bijzonder is dat alle foto’s die op de website staan met mijn Apple iPhone gemaakt zijn. Natuurlijk wordt alles nabewerkt, maar je kan zien dat de kwaliteit gewoon aanwezig is. Het gaat tenslotte ook om de sfeer die je uit wil dragen. Dit allemaal in overleg met de eigenaar.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dat hoop ik wel! En voor de prijs hoef je het niet te laten…

Dit zijn jouw voordelen

 • Je hoeft zelf niet aan de slag met een camera of mobiel want ik kom de foto’s zelf bij jullie maken
 • Altijd mooie foto’s en berichten je Socials en website
 • Snelle oplevertijd
 • Duidelijk en Zeer betaalbaar
 • Alles wordt aangeleverd in het gewenste formaat
 • Je kunt je helemaal richten op je gasten
 • Snel contact en resultaat
 • Creatief meedenken

Ik ontzorg ondernemers met

 • Fotografie van jouw B&B, restaurant etc.
 • Onderhoud van jullie website
 • Onderhoud Social Media
 • Teksten schrijven
 • Campagnes voor Sociale Media
 • SEO (zoekmachine optimalisatie)

Kan ik jou nog ergens mee helpen?

Eind april/begin mei ben ik weer in Benalmadena. In die periode geef ik twee workshops in Torremolinos en Benalmadena. Als ik jouw interesse gewekt heb, jij betere foto’s wil leren maken met je smartphone of ontzorgt wil worden met je website en socials, vul dan onderstaand formulier in. In die periode is het seizoen nog niet echt losgebarsten en hoop ik jou te zien op de workshop smartphone fotografie of een afspraak met jou te maken om mijn overige diensten te bespreken.

Heb jij of een andere zakelijke relatie interesse in mijn diensten op jullie socials te beheren? Vul ook dan vrijblijvend het formulier in en kom ik graag even bij jullie langs om het voorstel te bespreken. Graag tot ziens in Zuid-Spanje! Delen van dit bericht stel ik natuurlijk erg op prijs!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll naar boven