Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Online Marketeer

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Het beroep van een Online Marketeer is de laatste jaren erg belangrijk geworden. Waar we voorheen nog wel ´iets´ deden op Social Media, is het nu iets geworden waar u gewoon niet meer omheen kan. Online campagnes moeten er bedacht worden, u moet de weg weten met alle platforms en ook weten wat er wel en niet gepost mag worden en uw berichten afstemmen op je doelgroep. Waar we voorheen nog genoeg hadden aan Facebook, heb je nu ook te maken met Pinterest, LinkedIn, Twitter en Instagram. En wie weet wat we de komende jaren nog meer gaan krijgen. Voor elk platform hebben we andere teksten of benadering nodig.

Marketeer met ontwerp skills

Als zzp-er ben ik inzetbaar om u of uw medewerkers op weg te helpen met het opzetten van activiteiten op Social Media, de uitstraling te bepalen en u meer handige tips en trucs aan te leren. We gaan in elk geval aan de slag om te zorgen dat de bekendheid van uw bedrijf online ook kan groeien.

Naast het feit dat ik bekend ben op Social Media, bezit ik ook skills op foto- en videogebied. Dat zal zeker van pas kunnen komen. Met veel plezier neem ik mijn portfolio mee naar ons kennismakingsgesprek. Voor diverse opdrachtgevers doe ik werkzaamheden en misschien kan ik na ons gesprek ook binnen uw bedrijf iets voor u betekenen. Ik heb een groot netwerk en een gemakkelijke prater. Dat sluit overigens mooi aan bij de werkzaamheden die ik regelmatig doe als public speaker.

Recent werk voor opdrachtgevers

Mijn meest recente werk als online marketeer zijn mijn werkzaamheden voor onder andere de volgende bedrijven:

Finca La Vida Loca: (Benalmadena) website fotografie, SEO, Facebookpagina opgezet + onderhoud
Helderse binnenstad: Tekstschrijver, fotografie en PR & Communicatie
Kroonpassage: website onderhouden en Facebook opgezet + onderhoud
De Boekenpiet: website gebouwd + Facebookpagina opgezet
Boezt: website gebouwd + Facebookpagina opgezet + onderhoud
Holland Aqua Sight: Facebookpagina opgezet + onderhoud

Er kan gekozen worden dat ik het gehele traject voor mijn rekening neem of dat ik het op een gegeven moment overdraag en het door iemand binnen uw bedrijf wordt overgenomen. Mijn werkgebied is voornamelijk in de regio Den Helder en Alkmaar maar ben natuurlijk niet vies van een uitstapje buiten de regio. Daarom kom ik graag met u in gesprek. Even samen een kopje koffie drinken kan nooit geen kwaad. Neem gerust contact met me op.