smartphone fotografie alkmaar

Smartphone fotografie cursus in Alkmaar

Smartphone fotografie in Alkmaar

De cursus smartphone fotografie in Alkmaar heeft een tijd stilgelegen vanwege de bekende redenen. Nu alles weer langzaam naar ‘normaal’ gaat, is het hoog tijd om nog voor de vakanties een cursus te plannen. En dat heb ik dus meteen gedaan. Op dinsdagavond 29 juni en op 13 juli organiseer ik twee keer een cursus smartphone fotografie in Wijkcentrum De Oever in Alkmaar. Doet u mee?

De cursus is geschikt voor zowel gebruikers van een Apple-telefoon, maar ook voor Android gebruikers is het een aanrader. Van beide systemen leggen we precies uit wat u moet weten om een geslaagde foto te maken. En waar alle juiste instellingen hiervoor zitten.

Let op dat de cursus geen uitleg is van uw smartphone, maar we alleen aan de slag gaan met het fotogedeelte. Het doel is om u nog betere foto’s te laten maken, en ik laat zien hoe u met eenvoudige tips een veel betere foto kan maken. Succes gegarandeerd! Ik vertel het niet alleen, maar laat het ook daadwerkelijk zien.

De cursusavond duurt zo’n twee uur en is er meer dan genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen.

smartphone cursus Alkmaar

Smartphone fotografie voor IOS en Android

Of u nu een wat oudere mobiele telefoon heeft, of een hele recente, de cursus is geschikt voor elke mobiel. Natuurlijk komt het voor dat de functies op uw mobiel net weer op een andere plek zit als bij uw buurman of buurvrouw, maar dat is geen probleem. De ontwikkeling gaat enorm snel maar het maken van mooie foto’s blijft hetzelfde.

En reken maar dat u betere foto’s gaat maken. De cursus smartphone fotografie kost slecht € 29,95 per persoon. Lees alles over de cursus, en om aan te melden, via deze speciale pagina. Zie ik u binnenkort op de cursus?

Scroll naar boven