MAGIX videomontage software kopen

Schaf via deze website de videomontage software Video Deluxe aan. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Na betaling ontvangt u een downloadlink en kunt u na installatie direct aan de slag. De support neem ik daarbij kosteloos voor mijn rekening!

Koop MAGIX Video Deluxe

Magix Video Deluxe kent drie versies. De Classic, Plus en Premium-versie. Omdat ik zelf ook cursussen geef in deze software werd mij door cursisten gevraagd of ze de software ook via mij kunnen aanschaffen. Ja, dat kan. Daarnaast ontvangt u dan ook, als dat nodig mocht zijn, de support via mij.

Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Het gaat hier om downloadversie. U kunt u dus direct aan de slag met de installatie!

Check vooraf op de website van MAGIX of uw computer voldoet aan de gestelde eisen. Dat doet u via deze pagina. Eerst proberen? Op dezelfde pagina kunt u een testversie downloaden.

review video deluxe

Video Deluxe Classic en Premium

Via mij kunt u de Classic- en de Premium-versie aanschaffen. De Plus-versie koopt u via de website van MAGIX.

 • MAGIX Video Deluxe Classic
  MAGIX Video Deluxe Classic €55

  Het pakket voor de beginnende videohobbyist. Geschikt voor alle videoformaten.

 • 1- Jaarabonnement MAGIX Video Deluxe Classic
  1- Jaarabonnement MAGIX Video Deluxe Classic €37,50

  De naam zegt het al. U koopt een licentie voor 1 jaar. Daarna kunt u besluiten om het pakket per jaar te verlengen. Het pakket voor de beginnende videohobbyist. Geschikt voor alle videoformaten.

 • MAGIX Video Deluxe Premium
  MAGIX Video Deluxe Premium €99

  Het pakket voor de hobbyist die alles wil kunnen. Het pakket is de meest uitgebreide versie. Dit pakket wordt geleverd met extra aanvullende software voor nog meer mogelijkheden. De complete beschrijving kunt u nalezen op de website van MAGIX.

 • 1- Jaarabonnement MAGIX Video Deluxe Premium
  1- Jaarabonnement MAGIX Video Deluxe Premium €52

  De naam zegt het al. U koopt een licentie voor 1 jaar. Daarna kunt u besluiten om het pakket per jaar te verlengen. Het pakket voor de hobbyist die alles wil kunnen. Het pakket is de meest uitgebreide versie. Dit pakket wordt geleverd met extra aanvullende software voor nog meer mogelijkheden. De complete beschrijving kunt u nalezen op de website van MAGIX.

Bestellen is eenvoudig!

Bovenstaande pakketten zijn via mij te bestellen. U ontvangt na betaling een link om het gekozen programma te downloaden. Bestel het gewenste pakket via onderstaand formulier.

Scroll naar boven