Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Vrijdag 14 december cursus Wordpress in Alkmaar

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Vrijdag 14 december cursus WordPress in Alkmaar

website bouwen

Bouw voor eind december nog je eigen website

Op vrijdag 14 december 2018 wordt er door mij in Alkmaar een cursus website bouwen met WordPress georganiseerd in Wijkcentrum de Oever. De cursus is geschikt voor iedereen die een eigen website wil leren bouwen maar hem ook zelf wil kunnen bijhouden. De cursus wordt vaak bezocht door zzp-ers, eigenaren van kleinere bedrijven en marketeers. De cursus kost €199,- inclusief BTW. Daarvoor krijgt u een handig naslagwerk, toegang tot mijn eigen videoportaal met instructievideo’s, de hele cursus koffie of thee en een certificaat van deelname. Schrijf vandaag nog in!

WordPress is ideaal voor website bouwen

De cursus wordt beschreven als intensief maar met een hoop voorbeelden uit de praktijk. De rode draad door de cursus is hoe u de website zo optimaal mogelijk kan maken voor Google. Want hoe leuk het ook is om zelf een website te bouwen, nog beter is het als er ook bezoekers op de website komen. En hoe technisch het ook allemaal lijkt, iedereen kan een website bouwen met dit platform. We starten de cursus met een stukje techniek om daarna over te schakelen naar het zelf bouwen onder het genot van een kopje koffie of thee.

De cursusdag duurt zes uur maar dan heeft u de basis wel in handen. Lees op de speciale pagina wat ik u allemaal aan ga leren.