Alkmaar
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursussen

Duidelijk & betaalbaar. Goed hoeft niet altijd duur te zijn.

CURSUSSEN IN WORDPRESS EN FOTO- EN VIDEOGEBIED

fotocursus Fred van Eck

De fotocursus wordt op diverse locaties gegeven.

Eckkies.nl is gespecialiseerd in het geven van WordPress cursussen in Den Helder, Alkmaar en Uitgeest. Maar ook op foto of videogebied is. De cursussen worden gegeven in groepsverband of als privéles. De groepslessen voor WordPress zijn tot maximaal 6 personen en die van digitale fotografie zijn niet groter dan 15 personen om de cursisten de maximale aandacht te kunnen geven. De cursussen worden gehouden in MFC de Boerderij in de Schooten te Den Helder, Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest en in Wijkcentrum de Oever te Oudorp (Alkmaar)

Direct naar de cursuskalender? Klik dan hier voor het complete overzicht.

Schrijf u nu in voor mijn nieuwsbrief met tips en updates:
[mc4wp_form id=”1608″]

WEBSITE BOUWEN MET WORDPRESS

cursussen

Werken met WordPress is zo gebruiksvriendelijk

Het hele Internet staat er vol mee, websites. De ene nog mooier dan de andere. Velen daarvan zijn gemaakt met WordPress. Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club.

Dus waarom zou je er dan geen cursus in gaan volgen? Leer hoe je snel en (vooral eenvoudig) een eigen website kan maken. Nee, dit is niet echt moeilijk maar er zijn natuurlijk wel enkele basis begrippen die je even weten moet. En die ga ik u aanleren. Lees meer over de cursus WordPress of de tien meest gestelde vragen.

PRIVELESSEN

Het volgen van een privéles behoort ook tot de mogelijkheden. Niet iedereen voelt zich even vrij tot het stellen van eventuele vragen en met een privéles is dat natuurlijk geen enkel probleem. De les kan bij u thuis gegeven worden of op de leslocatie van de trainer. Deze zal dan in Den Helder zijn.

cursussen

Een cursus bij u op het bedrijf is ook mogelijk

Nieuw zijn de privélessen voor groepen. U wilt bijvoorbeeld graag een fototraining volgen maar dan alleen met familie of bekenden uit uw eigen omgeving. U maakt dan een afspraak met Fred, we bepalen samen een datum en locatie, en vervolgens zorgt u zelf voor een groepje met mensen. Om een privéles te organiseren dienen er minimaal 8-10 mensen aan deel te nemen.

Lees op de aparte pagina meer over het volgen van een privéles…

 

LINKEDIN TRAINING

cursussenNieuw is de training in het gebruik van LinkedIn. Miljoenen mensen gebruiken deze dienst en is het om je zakelijk netwerk uit te breiden en contacten te leggen over de gehele wereld. Maar ondanks dat het voor zakelijke gebruikers is, zie je op vele profielen dat dit niet altijd zakelijk aangepakt wordt. Dat begint al met een foto op je profiel en dat aangevuld met je werkervaringen.

Wat ik dan regelmatig te horen krijg is dat gebruikers dan wel een LinkedIn pagina hebben aangemaakt hebben, maar er verder niets mee doen omdat ze niet goed weten hoe ze hem moeten inrichten en onderhouden.

Mijn LinkedIn training helpt u op weg met het optimaal instellen van uw LinkedIn pagina en vul ik dat aan met vele tips en trucs. De training geef ik zowel voor groepen maar ook als privéles en duurt slechts één uur. Lees verder over de LinkedIn training…

VIDEOFILMS BEWERKEN MET MAGIX VIDEO DELUXE

cursussen

Magix Video Deluxe is mijn absolute favoriet als het gaat om video’s monteren

Kent u dat? Een heleboel videomateriaal maar u weet niet hoe je die beelden kunt bewerken met de computer. Kom dan naar onze cursus videofilms bewerken met Magix Video Deluxe.

Al jaren ben ik bij Magix Video Deluxe betrokken als trainer op deze specifieke software en kan u als geen ander uitleggen hoe je snel tot een resultaat komt. De software van Magix is geheel in de Nederlandse taal en maakt het dat je snel uit de voeten kan met deze software.

Videofilms bewerken met de computer is een geweldige bezigheid voor jong en oud. Want hoe mooi is het als je bewondering ontvangt voor een strak gemonteerde vakantiefilm die voorzien is van muziek en een mooie titel. Dat wilt u toch ook? Lees meer over de cursus Magix Videodeluxe…

Direct inschrijven? Gebruik dan het contactformulier.

OUDERE MENSEN OP SOCIAL MEDIA

cursussen

Ouderen help ik graag op weg met de cursus Facebook

Bent u wat oudere en wilt u toch enigzins bijblijven op het gebied van Social Media, en dan met name op Facebook? Dan is het goed om te weten dat ik ook daar een gepaste cursus voor heb. De cursus Facebook is speciaal voor die doelgroep die wel graag een Facebookpagina willen hebben, maar niet goed weten wat je er wel en ook niet mee moet en kan doen.

De cursus Facebook voor ouderen gaat van start in oktober van 2017 en duurt twee uur. U kan het geleerde direct gebruiken als u uw eigen tablet of Apple iPad meebrengt. Na afloop zult u zien dat het werken met Facebook u een stuk beter af zal gaan. Lees verder op een aparte pagina over de cursus Facebook en schrijf uzelf meteen in…

inschrijven