gratis

Gratis cursus WordPress

Wil jij een gratis cursus volgen in WordPress? Weet je het zeker? Want bij gratis mag je ook niets verwachten. Maar als je serieus aan de slag wilt met het zelf kunnen bouwen en onderhouden van jouw WordPress website, dan kan ik je wel helpen. Niet gratis, maar wel met een hoge korting! Want wat kan je eigenlijk verwachten als het gratis is? En hoe zit het dan als je een probleem hebt, of je komt ergens niet uit en je website gaat ‘plat’. Wie ga je dan benaderen? Is het dan niet een beter idee om gewoon voor een cursus te betalen waar je zelfs achteraf nog terecht kan met je vragen. Hoe dat bij mijn WordPress cursus zit lees je in deze blog.

WordPress cursus in Alkmaar met korting

Je volgt een cursus WordPress omdat je daar meer van weten wil. Daarbij loop je vooral in het begin tegen zaken aan waar je niet direct aan denkt. Bijvoorbeeld de juiste instellingen. Want wat is er nu vervelender dat als je website eenmaal klaar is, blijkt dat je ergens iets niet goed ingesteld hebt. Of bent vergeten. Het zijn nu eenmaal niet een paar platen waar je schroeven in moet draaien. Het gaat hier om het bouwen van een website met WordPress.

En hoe eenvoudig het ook mag zijn, er zijn zeker zaken waar je rekening mee moet houden. Kies je er dan voor om alles gratis te krijgen, dan mag je ook niets verwachten. Geen uitleg, geen ondersteuning en geen hulp als het onderweg mis gaat.

gratis

Gratis website bouwen met WordPress

Op mijn WordPress cursus heb ik steeds meer te maken met (startende) ondernemers. Die wil ik graag helpen en van een goed advies voorzien. Dan begrijp ik het best dat je niet direct veel geld wil uitgeven en een hoop besparen, maar doe dit dan niet op je website. Die WordPress website is straks je virtuele visitekaartje en die moet niet met plakband aan elkaar hangen omdat je op een bepaalt moment niet meer wist hoe je verder moest gaan.

Je wilt toch support na afloop als je een keer een vraag hebt? Je wilt toch eigenlijk het liefste meteen goed van start gaan en zorgen dat je WordPress website direct goed wordt opgezet? En DAAROM geef ik het advies om niet altijd voor gratis WordPress websites te gaan. WordPress zelf is wel gratis, maar een stukje opleiding kan gewoon niet voor niets gedaan worden. Dan hoor ik je zeggen ‘jij hebt eenvoudig praten want jij geeft cursussen’. Dat klopt helemaal! Maar die kennis is ook niet zomaar aan komen waaien. Zo’n handig naslagwerk wat je bij mijn WordPress cursus krijgt is ook niet door kabouters in elkaar gezet. Daar zit veel tijd in. Je betaalt mij voor de kennis die ik van WordPress heb, het cursusboekje, de zaal waar ik de cursus geef, de koffie en mijn support na afloop. En ja, support na afloop is wel helemaal gratis!

15% korting op WordPress cursus

Om je toch tegemoet te komen geef ik 15% korting op een cursus die bij mij gevolgd kan worden als je in het bezit bent van de AlkmaarPas of de OmringPas. Het enige wat je dan hoeft te doen is de pas zelf aan te vragen bij de betreffende instanties.

Dan kom je naar een cursus die ik op verschillende plaatsen in Noord-Holland organiseer. Een cursusdag WordPress duurt met een groep van maximaal 5 personen 6 uur. Dan leer ik je alles wat je moet weten om direct een goede start te maken met dit populaire platform, ik geef de hele dag door tips en help je met je eigen specifieke vragen. Je werkt in je eigen online lesomgeving die je na afloop nog twee weken gratis mag gebruiken. Dan kan je lekker oefenen. Daarnaast ontvang je ene handig naslagwerk en krijg je toegang tot mijn eigen videoportaal met handige hulpvideo’s die ik heb gemaakt. Kortom, ik help je op weg en zorg dat je een goede start maakt met je eigen WordPress website. Dan hoef je zelf het wiel niet meer uit te vinden en ben je snel online.

Voor je het weet heb jij dan zelf je eigen WordPress website gemaakt waar je zelf ook geld mee kan gaan verdienen. Dan mag jij zelf bepalen of jij je diensten gratis gaat aanbieden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven